Steeds meer apparaten zijn verbonden met internet, zo ook de Luna 3 van Foreo dat met behulp van de appfunctie Find My LUNA je huid moet reinigen waar en wanneer je wilt.

Dat veel apparaten tegenwoordig met internet zijn verbonden, lijkt al bijna vanzelfsprekend. Zo waren er in 2018 wereldwijd al meer dan 17 miljard apparaten verbonden. Op allerlei gebieden heeft IoT zijn intrede gedaan of doet dat, zoals in de beautybranche dankzij Foreo. Dit skin-tech merk, zoals zij zichzelf omschrijven, lanceerde met de LUNA 3 hun meest geavanceerde apparaat met gloednieuwe functies, waaronder de handige 'Find My LUNA'-functie in de Foreo-app. Binnenkort kun je een review van dit gezichtsreinigingsapparaat en de app verwachten.

Foreo
Het Zweedse bedrijf Foreo ontwikkelt high-end beauty producten voor een brede doelgroep en voorzien van de nieuwste technologie, tegen een betaalbare prijs. Aldus Foreo en dat is ook de reden waarom het bedrijf zo heet, Foreo staat namelijk voor “Voor iedereen” ("For Every One").Product Development Manager Dalia Fernandez licht toe: "We lopen voortdurend voorop in skin Tech trends en zijn toonaangevend in de industrie met onze productportfolio. De LUNA3 is een perfect voorbeeld van een grensverleggend apparaat dat ontstaan is uit een combinatie van consumenteninzicht en het Zweedse ontwerp en innovatie.”
"Ons onderzoek toont aan dat onze klanten graag de beste resultaten behalen en door de LUNA3 app-vriendelijk te maken hebben we een apparaat gecreëerd dat naadloos in hun levensstijl kan worden geïntegreerd", gaat Fernandez verder. "De 'Find My LUNA' app functie transformeert opnieuw de reinigingservaring voor onze klanten volledig, waardoor het nog eenvoudiger wordt om jouw huid te reinigen waar en wanneer je maar wilt" concludeert ze.
Edin Muzaferija, Hoofd App Development van FOREO, voegt eraan toe: “IoT biedt de mogelijkheid om persoonlijke reinigingsroutines te configureren om betere resultaten en meer comfort te leveren. We werken momenteel aan veel spannende projecten en onze gebruikers kunnen nieuwe functies en producten verwachten die de grenzen van beautytechnologie steeds verder zullen verleggen."

Prijs en beschikbaarheid
De Foreo Luna 3 is te koop bij bol.com en de adviesprijs bedraagt € 199,-.

swiper