De iPhone 11 Pro Max is het topmodel van Apple en zeker niet goedkoop. Voor de echt rijken onder ons introduceert Caviar een exclusieve Limited Edition iPhone 11 Pro, zoals een model met een stukje van Steves Jobs coltrui.

Caviar is een Russische fabrikant van luxe smartphones en accessoires en gebruikt regelmatig de nieuwste Apple-smartphones als basis voor hun unieke creaties. Begin oktober voegde Caviar 12 luxe iPhone 11 Pro en Pro Max-modellen toe aan hun Victory-serie en een paar weken daarvoor werd de iPhone 11 Pro Discovery-serie uitgebracht, met een klein stukje van de Titanic en een ander exclusief model met een echt fragment van het ruimteschip Vostok 1.
Caviar komt ditmaal met een heel unieke iPhone 11 Pro en Pro Max-serie: de iPhone 11 Pro Superior-serie bestaat uit drie Limited Edition-modellen die allemaal zijn gewijd aan een legendarische persoonlijkheid. Zo wordt het eerste model geleverd met een echt stukje van Steve Jobs coltrui, het tweede model is versierd met een echt stukje van Muhammad Ali z’n handschoenen en het derde model heeft een fragment van de Beatles-concertkostuums. LetsGoDigital meldt dat er in totaal slechts 8 Limited Edition-exemplaren worden gefabriceerd.

iphone 11 pro steve jobs edition

iPhone 11 Pro Steve Jobs
Dit model is opgedragen aan Steve Jobs die als medeoprichter van Apple een doorbraak heeft gebracht in de wereld van geavanceerde technologie. De Caviar iPhone 11 Pro Jobs Edition wordt gekenmerkt door het laconieke uiterlijk van de allereerste iPhone ter wereld. Het meest waardevolle element is een stukje van de legendarische coltrui van Steve Jobs dat is ingelijst in het logo van Apple en welke gemaakt is van zwart titanium. De smartphone zelf is gemaakt van gehard titanium en gedecoreerd met een handtekening van Steve Jobs. Caviar zal slechts 4 exemplaren van deze Limited Edition iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max produceren en kost minimaal $ 6.290,-.

caviar iphone 11 pro superior ali en frazier

iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier
Het tweede model is gewijd aan een van de meest spectaculaire bokswedstrijden van de 20e eeuw: 'the Thrilla in Manila’ tussen Muhammad Ali tegen Joe Frazier. Het ontwerp van de iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier op een zwart titanium behuizing toont een kampioensriem met 18-karaats gouden elementen en fragmenten van de boxersuitrusting van dat belangrijke gevecht. Van deze unieke smartphone worden slechts 3 exemplaren gemaakt en kost minimaal $ 11.990,-, afhankelijk van welke Pro-versie en geheugencapaciteit.

the beatles limited edition

iPhone 11 Pro The Beatles Limited Edition
Ten slotte brengt Caviar slechts één exemplaar uit met betrekking tot The Beatles: het ontwerp van de iPhone 11 Pro Superior The Beatles bevat delen van de kostuums die in een vinylplaat op de achterkant van de smartphone zitten. En de kostuums droegen The Beatles tijdens hun concerten. De behuizing is gemaakt van zwart titanium en versierd met de Beatles-merknaam van 18-karaats goud en het meest herkenbare beeld van de muzikanten uit hun fotoshoot op Abbey Road. Dit unieke model (met 64 GB) kost minimaal $ 9.650,-.

Een vertegenwoordiger van Caviar: "De Superior-collectie is een eerbetoon aan mensen die door hun harde werk de hoogst haalbare resultaten op hun vakgebied hebben bereikt. Met noeste arbeid heeft elk van hen de weg naar boven bewandeld, om een echte legende te worden. Met deze collectie willen we de hele wereld inspireren, om mensen eraan te herinneren dat als je je droom volgt, zonder energie te sparen, alles uitkomt. We hopen dat elke Caviar iPhone Superior een mascotte zal worden voor zijn eigenaren, op weg naar hun gekoesterde droom. De persoonlijke bezittingen van deze historische figuren, zullen een vorm van inspiratie vormen om energie uit te onttrekken."