Tile introduceert de Sticker, dunnere Slim en verbeterde Pro en Mate als nieuwe serie bluetooth-trackers voor al je eigendommen.

Met de Sticker introduceert Tile zijn meest innovatieve tracker tot nu toe; bovendien voorziet Tile zijn klassiekers Pro en Mate van een verbeterd bereik en is de Slim nu dunner. Deze nieuwe generatie Tile-producten biedt nog meer mogelijkheden en extra functionaliteit voor het terugvinden van al je eigendommen.

Tile Sticker
De nieuwe Sticker is een zelfklevende, waterproof tracker én de kleinste Tile tot nu toe. Tile heeft in samenwerking met 3M een speciale lijm ontwikkeld, zodat je ervan verzekerd bent dat de Sticker niet losraakt. Deze betaalbare en effectieve tracker heeft een batterij met een levensduur van drie jaar en een bereik van 45 meter. De Sticker is op vrijwel alle ondergronden van metaal of plastic te bevestigen: van je afstandsbediening of camera tot je kampeerspullen.

Tile Slim, Mate en Pro
Naast de nieuwe Sticker introduceert Tile een nóg dunnere Slim in creditcardformaat. Dit subtiele en stijlvolle ontwerp is geschikt voor portemonnees, bagagelabels en andere kleine, verborgen plaatsen. Ondanks zijn formaat heeft deze krachtige Tile een bereik van 60 meter. De batterij heeft een levensduur van drie jaar en het geluidsvolume van de nieuwe Slim is verdubbeld.
Ook zijn de Mate en Pro opnieuw uitgevoerd, ditmaal met een groter bereik waardoor je je eigendommen nog sneller terugvindt. Met een bereik van 120 meter is de Pro de meest krachtige tracker op de markt. De Mate is een veelzijdige tracker die je bevestigt aan alledaagse items als sleutels, drinkflesjes, etuis en rugzakken, met een verbeterd bereik van 60 meter.

Hulp bij het zoeken: de wereldwijde Tile Community
Dankzij de continue doorontwikkeling van zijn trackers helpt Tile je bij het terugvinden van je waardevolle spullen – maar Tile doet nog meer. Als je écht iets kwijt bent, kun je rekenen op de Tile Community. Als mede-Tilers een voorwerp ontdekken dat als verloren staat geregistreerd, ontvangt de eigenaar automatisch een locatiemelding. Door de groeiende community en het toenemende aantal access points vindt Tile meer dan negentig procent van alle verloren voorwerpen terug.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De nieuwe producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op Tile.com en via Coolblue, Bol.com, Media Markt, Capi, BCC en 50Five:
• Tile Sticker (zwart), vanaf € 39,99
• Tile Slim (zwart), vanaf € 29,99
• Tile Mate (wit), vanaf € 24,99
• Tile Pro (zwart en wit), vanaf 34,99 euro

Tile heeft verschillende multi-packs die qua prijs veel goedkoper zijn:
• Tile Essentials: 2 Tile Stickers, 1 Tile Slim, 1 Tile Mate vanaf € 74,99
• Pro Combo: 2-pack vanaf 59,99 euro en 4-pack vanaf € 99,99
• Mate: 4-pack vanaf € 69,99
• Tile Mate/Slim Combo: 2 Mates en 2 Slims vanaf € 79,99

333435 App.Sticker NY 4dedd4 original 1570020140