Met de Indoor Cam introduceert Ring de eerste beveiligingscamera die alleen binnenshuis te gebruiken is en met een adviesprijs van € 59,- Ring's meest betaalbare camera tot nu toe is.

Ring breidt zijn assortiment beveiligingscamera's uit met een tweetal nieuwe producten: de derde generatie Stick Up Cam en de in dit artikel besproken Indoor Cam.

Ring Indoor Cam
Dankzij het compacte ontwerp is de nieuwe Ring Indoor Cam vrijwel overal in huis te monteren. De camera is voorzien van 1080p hd-video, bewegingszones, nachtzicht, tweerichtingsspraak en de opname wordt geactiveerd door beweging. Ook beschikt het apparaat over privacyinstellingen waarmee gebruikers via de app audio-opnames kunnen uitschakelen via de Audio Streaming en Recording Toggle. Verder kun je met de Record Motion Toggle de video-opname pauzeren die geactiveerd is. Een blauw indicatielampje geeft aan wanneer de camera aan het opnemen is of Live View wordt gestart. Ten slotte zijn er vanaf november 2019 3 modi beschikbaar waarmee je zelf de camera kunt instellen: thuis, uitgeschakeld en weg van huis. Deze modi zijn beschikbaar vanaf

Prijs en verkrijgbaarheid
De Ring Indoor Cam is beschikbaar in de V.S. en vanaf begin volgend jaar in Europa voor een adviesprijs van € 59,-.