Samsung komt met een nieuw toestel in de succesvolle Galaxy A-serie: de A30s met 6,4inch Amoled-scherm is vooral bedoeld voor gebruikers die mooie foto's en video's willen vastleggen en delen.

Volgens Samsung heeft de nieuwe Galaxy A30s een nieuwe, eigentijdse look en verbeterde innovaties en is het gemaakt voor gebruikers die hun ervaringen onmiddellijk willen vastleggen en delen. Dat kan dankzij een veelzijdige camera, een Infinity Display en een lange batterijduur, functies die voor deze gebruikers het belangrijkst zijn.

Design
De nieuwe Galaxy A30s heeft een opvallend nieuw design, met een geometrisch patroon en een futuristisch holografisch effect op de achterkant. De slanke Galaxy A30s is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Green.

Camera's
De Galaxy A30s heeft drievoudige camera's aan de achterzijde: een verbeterde 25MP-hoofdcamera, een 8MP Ultra Wide-camera en een nieuwe 5MP-dieptecamera. Met Live Focus op de 5MP-dieptecamera pas je eenvoudig en snel bokeh-effecten van goede kwaliteit toe en maak je eenvoudig dynamische portretten. Zo leg je ze de sfeer van het moment vast op het moment dat je die ervaart. Dankzij slimme cameratools, waaronder Intelligent Flaw Detector en Scene Optimizer, is het maken van de goede foto op de Galaxy A30s gemakkelijk en handig.

Scherm, vingerafdrukscanner en batterij
De Samsung Galaxy A30s heeft een 6,4inch HD+ Super AMOLED Infinity-U-display met een vingerafdrukscanner op het scherm. Verder is hij voorzien van een duurzame batterij van 4000 mAh met Fast Charging en een op AI-gebaseerde Game Booster.

Prijs en beschikbaarheid
De A30s is verkrijgbaar bij MediaMarkt, Samsung Experience Store en de Samsung e-store voor een verkoopadviesprijs van € 279,-.

01 galaxya30s single black