Het Chinese smartphonemerk Honor heeft nu een eigen Nederlandse webshop. Om de opening van www.hihonor.com/nl/ te vieren, zijn er tot en met 26 september mooie acties en kortingen.

Steeds meer mensen komen erachter dat Honor Android-telefoons met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding maakt. Ook als de redactie van PC-Active een Honor-smartphone test, krijgt deze bijna altijd minimaal 4 van de 5 sterren.

Nederlandse webshop: smartphones en accessoires
Sinds woensdag 18 september heeft Honor een eigen webshop op www.hihonor.com/nl. Het online aanbod bestaat in eerste instantie uit Honor-smartphones zoals de Honor 20-serie en de nog te lanceren Honor 9X. Daarnaast verkoopt het merk eigen accessoires zoals Honor’s nieuwste premium fitnesstracker en smartband Band 5 die in Nederland vanaf woensdag exclusief te koop is op de webshop voor maar € 29,90,-. Deze smartband is uitgerust met een 0,95” AMOLED Full Colour touchscreen, 24-uur hartslagmeting, meerdere sport- en fitnessmodi en acht verschillende wijzerplaten. De HONOR Band 5 is ook uitgerust met TruSleep-technologie, wat automatisch de lichte, diepe en REM-slaap vastlegt en de slaapkwaliteit van gebruikers in de gaten houdt. De band is waterresistent tot dieptes van 50 meter en een volle accu gaat 14 dagen mee bij normaal gebruik. Het is een betrouwbaar sportmaatje dat workouts nauwkeurig meet en aanbevelingen geeft voor verbeteringen. Deze finesstracker is al getest en beoordeeld door de redactie van PC-Active met 4,5 sterren van de 5, daarnaast werd geschreven dat er qua prijs-kwaliteit (bijna) geen betere verkrijgbaar is.

Acties
Om de opening van de webshop te vieren, heeft Honor tot en met 26 september de volgende acties:
1. Al je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je een coupon van € 300,- voor de Honor View 20, 10 euro korting op alle telefoons (de Honor View 20 uitgezonderd) en 34% korting op alle accessoires (de Honor Band 5 uitgezonderd). Voor alles geldt wel: zolang de voorraad strekt.
2. Ook is er iedere dag om 12:00 uur een flash sale waarbij je een coupon kunt bemachtigen om een accessoires voor 1 euro aan te schaffen (ex. btw en verzendkosten). Dagelijks stelt Honor vijf 1 euro coupons beschikbaar.
3. Gedurende de hele actieperiode verloot Honor onder alle inschrijvingen een Honor View 20.

HONOR Band 5 Classic Navy Blue 67506