Op 25 september is Mario Kart Tour te spelen op iOS- en Android-apparaten, ditmaal met speciale stadsbanen die zijn gebaseerd op werkelijke locaties, zoals New York, Tokio en Parijs.

Mario Kart is een populair Nintendo-spel en is eind volgende maand ook beschikbaar op Android- en iOS-toestellen. Deze nieuwe Mario Kart-game gaat dit keer verder dan de Regenboogbaan, met speciale stadsbanen die zijn gebaseerd op werkelijke locaties, zoals New York, Tokio en Parijs. Een nieuwe teaser video en gameplay trailer van Mario Kart Tour op YouTube laten zien hoe spelers hun weg naar de overwinning kunnen sturen en driften. Spelers die een notificatie willen ontvangen zodra de game beschikbaar is, kunnen zich nu pre-registreren in de App Store en op de Google Play Store.

Mario Kart Tour
In Mario Kart Tour kunnen spelers het raceplezier van Mario Kart beleven terwijl ze Mario en andere coureurs, karts en gliders verzamelen. Spelers kunnen zelf kiezen welke coureurs, karts en gliders ze willen gebruiken op diverse banen, inclusief nieuwe banen, nieuwe versies van klassieke banen en speciale stadsbanen. De stadsbanen, dit zijn speciale in-game evenementenbanen die zijn gebaseerd op werkelijke locaties, komen tijdens bepaalde periodes beschikbaar, zowel bij lancering als daarna. Naast banen op basis van iconische locaties, krijgen sommige Mario Kart-personages variaties die de stijl van steden in het spel uitstralen.

Gratis, om mee te beginnen
Mario Kart Tour is gratis, om mee te beginnen, en komt op 25 september als download beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Een Nintendo-account is vereist om Mario Kart Tour te spelen, en spelers kunnen hun in-game registratiekaart krijgen door hun Nintendo Account te koppelen. Spelers die nog geen Nintendo-account hebben, kunnen er een aanmaken op https://accounts.nintendo.com/register.
Ga voor meer informatie over Mario Kart Tour naar https://mariokarttour.com

Screenshot 2019 08 27 Mario Kart Tour Apps op Google Play artikel