Marvel Entertainment en Square Enix hebben de eerste officiële gameplayvideo uitgebracht van Marvel’s Avengers waarin Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor het opnemen tegen Taskmaster en je Avengers-krachten leert gebruiken.

Marvel’s Avengers is een verhaalgedreven, third-person action-adventure game. Spelers zullen hun Avengers-groep herenigen en opnieuw opbouwen in een originele, filmachtige campagne voor één speler, om vervolgens solo of met vrienden online nieuwe missies over de hele wereld te spelen. Ze kunnen de machtigste helden op aarde ook aanpassen en hun unieke krachten gebruiken om de wereld nog jarenlang te verdedigen tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers
De openingslevel toont machtigste helden op aarde in een episch gevecht op de Golden Gate Bridge. Het begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

Beschikbaarheid
Marvel’s Avengers verschijnt op 15 mei 2020 tegelijk voor het PlayStation4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van systemen inclusief de Xbox One X, Stadia en pc. De game heeft nog geen definitieve PEGI-classificatie gekregen. Bekijk hier de officiële gameplaybeelden.