De afgelopen week maakte je op www.pcactive.nl kans op 2 van de 40 gratis kaarten voor de 50PlusBeurs. Lees hier wie er hebben gewonnen (en volgende week geven we weer 30 kaarten weg)!

Op www.pcactive.nl kun je terecht voor nieuws, reviews, workshops en handige tips&trucs op het gebied van de digitale wereld. Ook gaven we wekelijks prijzen weg en de afgelopen week maakte je kans op twee van de liefst 40 gratis kaarten voor de de 50PlusBeurs.
Let wel, je moet wel alleen altijd je naam en e-mailadres invullen op het inschrijfformulier van de weggeefactie, zoals dat op de website en in het bericht op Facebook staat. Alleen een bericht op Facebook plaatsen, geldt dus niet als een geldige inschrijving. We gebruiken overigens alleen deze gegevens voor deze weggeefactie, daarna worden ze weggegooid.
Hier vind je de namen van de prijswinnaars die elk twee kaarten (uiterlijk morgen) ter waarde van € 35,- krijgen opgestuurd:
Ger Smit, Marijke van Beurden, H. Geenen, J. Valkema, Jan Vanlier, F. Pansier, Peter Lexis, P. van de Rovaart, H. Bosscher, Jos van der Pas, D. Geluk, Maureen Zuidema, Nicole Pape-Walraven Borst, E. Kat, Rob van Schaik, Marcel Schoute, R. Spaans, G. Jeurissen, Henny Nekkers en W. Leseman.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier op de 50Plusbeurs. Geen gratis kaarten voor de 50PlusBeurs gewonnen? Doe dan volgende week weer mee als we 30 gratis kaarten voor de 50PlusBeurs weggeven op deze site!

50PlusBeurs2019 Banner 2