Met de Pavilion Notebook 15-cs1560nd mikt HP op de creatievelingen onder ons die gebruikmaken van creatieve en vaak zwaardere programma’s.

Door Aad Munsterman

HP komt met een nieuwe telg in de HP Pavilion-lijn van laptops. De volledig naam van het modelnummer is HP Pavilion Notebook 15-cs1560nd.

HP Pavilion Notebook 15-cs1560nd
Deze laptop heeft eigenschappen die de fantasierijken onder ons zullen aanspreken. Hij is namelijk uitermate geschikt voor creatief thuisgebruik, zoals foto- en videobewerking en het gebruik van creatieve (en dus vaak zware) programma’s, waarbij een standaard laptop niet altijd afdoende is.
Daarmee is het een ideale laptop voor ambitieuze vloggers, fotografen, social influencers, maar ook voor gezinnen waar ouders of kinderen regelmatig foto’s en video’s bewerken en delen en persoonlijke, creatieve projecten maken.

Specificaties
Deze HP Pavilion 15 beschikt over een 15,6inch scherm, een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti Graphics, Intel Core i7 8565U processor met 8GB geheugen en 512GB NVME SSD opslag. Met deze specificaties kun je overal en altijd je creativiteit de vrije loop laten. De adviesprijs is € 1299,-.