De Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die een bestaand spionnetje verandert in een slim beveiligingsapparaat, handig en ideaal voor bijvoorbeeld appartementen.

Ring introduceert zijn vijfde videodeurbel: de Ring Door View Cam. Deze draadloze videodeurbel is eenvoudig te installeren op de plek van een bestaand, compatibel spionnetje of kijkgaatje. Boren of andere permanente wijzigingen aan je huis of deur zijn daardoor niet nodig.

Ring Door View Cam
De nieuwe Door View Cam van Ring beschikt over een bewegingssensor, tweerichtingenspraak, 1080p HD-video, een oplaadbare batterij, klopdetectie, privacyzones en nachtzicht. Daarmee is hij met name geschikt voor huizen met een bestaand, compatibel spionnetje, zoals (huur)appartementen. Om hem te installeren, verwijder je simpelweg het bestaande spionnetje van de deur van je appartement en stop je de Door View Cam aan elke kant van de deur op dezelfde plek. Vervolgens installeer je de batterij en het afdekplaatje, en je voormalige spionnetje is omgetoverd tot een slimme beveiligingscamera.

Met de Ring Door View Cam mis je geen enkele bezoeker. Gebruikers kunnen altijd en overal hun deur monitoren, beveiligen en reageren op de deurbel.
Eenvoudige installatie – de Ring Door View Cam is eenvoudig te installeren op de plek van een bestaand, compatibel kijkgaatje zonder boren of permanente wijzigingen. Zo laat je geen sporen na en blijft schilderwerk onbeschadigd.
HD-video – gebruikers zien livevideo’s en opnamen vanaf hun voordeur, en dat alles in dezelfde kwaliteit als die van andere videodeurbellen van Ring.
Klopdetectie – voor het geval dat bezoekers niet op de bel drukken, beschikt de Door View Cam over een sensor die je laat weten als er iets bij de deur gebeurt, zoals aankloppen.
Werkt op batterijen – de Door View Cam werkt op een vervangbare, oplaadbare batterij die zich aan de binnenkant van de deur bevindt. Er komt dus geen bedrading bij kijken.
Traditionele functionaliteit – de Door View Cam beschikt over een glazen kijkgaatje, zodat de functionaliteit van het spionnetje niet verloren gaat.
Privacyzones – hiermee kunnen gebruikers bepaalde zones in het zicht van de deurbel digitaal censureren.
Geluidsschakelaar – geeft gebruikers de mogelijkheid om de audio uit te zetten, inclusief geluidsopname.
Compatibel met Alexa – in geselecteerde landen zijn gebruikers in staat om aan apparaten compatibel met Alexa te vragen: “Alexa, show me my front door.” Ook ontvangen zij realtime alerts wanneer een beweging wordt gedetecteerd door de Ring Door View Cam. Daarnaast kunnen ze via hun Echo Show, Echo Spot of Fire-tablet met Alexa (generatie 7+) spreken met hun bezoekers.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe videodeurbel is vanaf nu verkrijgbaar op Ring.com, Amazon.de en via geselecteerde retailers in onder andere Nederland en België voor € 199,-.

Ring Door View Cam