Bioscoopconcern Pathé maakt bekend dat consumenten nu in alle bioscopen en via www.pathé.nl en de Pathé iOS-app kunnen betalen met Apple Pay, een betaalsysteem dat snel, veilig en discreet mobiel betalen op eenvoudige wijze mogelijk maakt.

Met je iPhone of Apple Watch betalen, da's lekker makkelijk. Pathé maakt bekend dat Apple Pay vanaf nu beschikbaar is voor haar bezoekers, zodat je makkelijk, veilig en discreet kunt betalen aan de kassa en via de Pathé-website en -app.

Pathé
Naast een gevarieerd en breed filmaanbod biedt Pathé bezoekers ook graag op andere manieren goede service. Dat geldt ook voor het gebruiksgemak bij het kopen van een kaartje. Het bioscoopconcern integreert daarom Apple Pay als eenvoudig en veilig betalingsmiddel op deze kanalen/platformen als eerste launching partner voor Apple op gebied van vrijetijd en entertainment in Nederland.
Doron Kurz, Director Commerce bij Pathé: “Pathe heeft innovatie als een van de belangrijkste speerpunten op de agenda staan. Wij zijn constant in ontwikkeling om onze bezoekers de beste ervaring te bieden, van het moment dat zij de kaartjes kopen, tot hun vertrek na het zien van de film. Om de krachten te bundelen met Apple, een bedrijf dat altijd voorop loopt op gebied van technologische innovatie, voelt voor ons als een fantastische stap om het aankoopproces voor de bezoekers op veilige en betrouwbare wijze nog meer te vereenvoudigen.”

Screenshot 2019 06 11 Apple Pay

Apple Pay: zo betaal je
Apple Pay is makkelijk te installeren en gebruikers blijven alle beloningen en voordelen houden die bij hun credit- of debitcard horen. Aan de kassa van de bioscopen werkt Apple Pay met iPhone SE, iPhone 6 en later, alsook Apple Watch. Online aankopen in apps en op websites zijn eenvoudig via Touch ID, of een dubbelklik op de button aan de zijkant van de Apple smartphone voor authentificatie via Face ID. Het is met Apple Pay niet nodig om steeds opnieuw login procedures door te lopen, of manueel adresgegevens in te voeren. Wanneer je wilt betalen in apps of Safari, werkt Apple Pay met iPhone 6 en latere modellen, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5e generatie en later), iPad Air 2, en iPad mini 3 en later. Apple Pay kan ook gebruikt worden in Safari op elke Mac geïntroduceerd in of na 2012, met macOS Sierra en betaling bevestigen met iPhone 6 en latere modellen, Apple Watch, of met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro. Veiligheid en privacy zijn kernwaardes van Apple Play, aldus Apple. Wanneer consumenten een credit- of debitcard gebruiken via Apple Pay, worden kaartgegevens niet opgeslagen op de smartphone of de Apple servers. Elke transactie is geautoriseerd met een eenmalige en unieke veiligheidscode. Zo kun je snel en veilig afrekenen met de apparaten die je altijd bij je hebt. Voor een volledige lijst van apparaten die compatibel zijn met Apple Pay, klik hier.

Voor meer informatie: https://www.apple.com/nl/apple-pay/

Logo