Met de Galaxy XCover 4s lanceert Samsung de nieuwste aanvulling op de Galaxy XCover-range: smartphones die door een stevige bescherming tegen een stootje kunnen. De robuuste XCover 4s levert bovendien goede prestaties dankzij de nieuwe camera en verbeterde processor.

Galaxy XCover 4s
Samsung heeft met de Galaxy XCover-range een speciale serie die goed tegen een stootje kunnen. De XCover 4s is zowel stof- en waterbestendig dankzij de IP68-certificatie, als getest volgens de United States Military Standard. Dat betekent dat je er zeker van bent dat je smartphone altijd blijft functioneren, zelfs in extreme omstandigheden.De nieuwste smartphone in deze serie is de Galaxy XCover 4s met een HD-scherm van 5,0 inch, een geüpgraded Octa 1.6 GHz processor en 3 GB aan werkgeheugen. Qua opslagruimte is hij uitgerust met 32 GB, twee keer zoveel als zijn voorganger en het aantal GB’s is eenvoudig uit te breiden met een micro-sd-kaart tot maximaal 512GB. Verder beschikt hij over een batterij van 2,800mAh en Android Pie, het nieuwste Android-besturingssysteem zodat je toegang hebt tot de volledige Galaxy-ervaring. De afmetingen van deze robuuste smartphone zijn 145,9 x 73,1 x 9,7mm.

Handig en gemakkelijk
De krachtige 16 MP camera aan de achterkant heeft de functie Quick Launch, zodat je direct foto’s kunt maken door te dubbelklikken op de Home-knop. Aan de voorkant zit een 5MP-camera (F2.2). Met de XCover-key op de Galaxy XCover 4s activeer je je favoriete apps met één druk op de knop. Handig als je bijvoorbeeld Push to Talk of je zaklamp nodig hebt.
“Bij Samsung willen we iedereen een optimale gebruikservaring bieden, wat de omstandigheden ook zijn waarin je actief bent,” zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux. “De XCover 4s is daarvan een goed voorbeeld. Het toestel biedt de innovaties van Samsung, alleen dan in een robuust toestel dat tegen een stootje kan. Het is dé smartphone voor mensen die werken of sporten in extreme omgevingen.”

Prijs en beschikbaarheid
De Galaxy XCover 4s is vanaf eind juni beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 259,-.