De Logitech G MX518 is vernieuwd: gebleven is de klassieke vorm, maar het materiaal en technologie hebben een flinke update gehad, waaronder een 32bits ARM-processor.

De Logitech G MX518 heeft een update gehad en is weer verkrijgbaar in de Benelux. De MX518 heeft dezelfde klassieke, comfortabele vorm behouden, maar wel geüpdatet met moderne materialen en is afgewerkt en verbeterd met de beste gaming-technologie die momenteel beschikbaar is, waaronder een 32-bits ARM-processor en Logitech G's exclusieve HERO 16K-sensor.

Logitech G MX518
Een van de nieuwe updates voor de muis is de toevoeging van de HERO 16K-sensor, de meest geavanceerde gamingmuissensor van dit moment, met ongeëvenaarde precisie en een geheel nieuwe architectuur. De HERO kan, dankzij zijn beeldregistratiesnelheid van maximaal 17k frames per seconde, met 400+ IPS over het 100 - 16.000 DPI-bereik met nul smoothing, filtering of versnelling volgen. HERO bereikt de meest consistente reactiesnelheid van alle hedendaagse gamingmuizen en haalt precisie op wedstrijdniveau, aldus Logitech.
Een andere update is de toevoeging van een 32bits ARM-processor. Een belangrijke upgrade ten opzichte van het origineel, want de ARM-processor in de MX518 levert een snelle 1ms rapportagesnelheid en een groot aantal geavanceerde functies. De muis kan out-of-the-box worden gebruikt zonder ook maar iets te wijzigen, of het kan volledig worden geconfigureerd via de optionele Logitech Gaming Software (LGS) of Logitech G HUB.
Er zijn acht programmeerbare knoppen beschikbaar om custom opdrachten gemakkelijk uit te kunnen voeren. Met het ingebouwde geheugen is het mogelijk om voorkeuren rechtstreeks op de muis op te slaan. Zo kun je de muis direct gebruiken op wedstrijdsystemen, zonder dat er eerst aangepaste software moet worden geïnstalleerd of instellingen opnieuw moeten worden geconfigureerd.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G MX518 gamingmuis heeft een adviesverkoopprijs van € 59,99 en is in de Benelux exclusief beschikbaar bij MediaMarkt.