JBL introduceert JBL LIVE, een nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons die volgens JBL jouw luisterervaring naar een hoger niveau moet tillen en ontworpen is voor het stadsleven: stylish, comfortabel en voorzien van de kenmerkende JBL sound.

JBL staat als dochter van Harman bekend om het goede geluid en Harman is met premium merken als AKG, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon Mark Levinson en Revel populair onder audioliefhebbers.

JBL LIVE 650BTNC, 500BT, 400BT en 220BT hoofdtelefoons
De hoofdtelefoons zijn een mix van stijl en inhoud, uitgevoerd in een strakke, aluminium afwerking en licht van gewicht. Met vier verschillende modellen heb je volop keus: de JBL LIVE 650BTNC en LIVE 500BT hebben een over-ear fit, de LIVE 400BT een on-ear design en de LIVE 220BT is voor als je de voorkeur geeft aan een in-ear hoofdtelefoon. De LIVE 300BT wordt later dit jaar uitgebracht om een volledig draadloze oplossing te bieden. Ook is de gehele serie voorzien van Bluetooth.

Omgeving aan/uit
De LIVE 400BT, LIVE 500BT en LIVE 220BT hoofdtelefoons zijn allemaal voorzien van Urban Noise Control, TalkThru en Ambient Aware. Met Ambient Aware kan je zelf bepalen hoeveel achtergrondgeluid er binnenkomt. Met TalkThru wordt met één druk op de knop de muziek gedempt en stemmen om je heen versterkt. Zo kun je makkelijk met vrienden praten zonder de hoofdtelefoon af te doen. De JBL LIVE 650BTNC heeft ingebouwde Active Noise Cancelling-technologie, die omgevingsgeluiden blokkeert zodat er niets is dat je muziek stoort.

Ingebouwde spraakassistent
Nieuw aan de hele LIVE-serie is de ingebouwde spraakassistentie om overal handsfree hulp te kunnen bieden. Ben je op zoek naar het nieuwste nummer van je favoriete artiest of heb je een verkeerde afslag genomen en ben de weg kwijt naar je volgende vergadering? Dan helpt de ingebouwde Google Assistent je direct met het antwoord door een simpele tik op de linkeroorschelp.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De JBL LIVE-serie is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via JBL.nl in verschillende kleuren te bestellen. Kijk hieronder voor de prijzen, kleuren en beschikbaarheid van de verschillende modellen.

Tabel Prijs en beschikbaarheid