Samsung lanceert met de Galaxy M20 een € 209,- kostende smartphone met krachtige 5.000 mAh-batterij en 6,3 inch FHD+ Infinity-V display. Bovendien maak je met de Dual Camera scherpe en heldere foto’s en is ultragroothoek toegevoegd om vergezichten mooi vast te leggen.

Display en camera's
De Galaxy M20 heeft een 6,3inch FHD+ Infinity-V display, zodat je beelden helder en groot genoeg kunt zien. Opvallend is de 5.000 mAh-batterij: waar veel smartphones zijn uitgerust met een batterij tussen de 3000 en 4500 mAh, zorgt deze batterij ervoor dat je al snel een dag non-stop muziek en video kunt streamen. Prettig daarbij zijn ook nog eens de energiebesparingsfuncties die voor een laag stroomverbruik zorgen. Bovendien kun je met de snellaadfunctie met 10 minuten opladen weer een 1 uur video kijken of luister je 7 uur lang naar je favoriete muziek.
De Dual Camera van de Galaxy M20 bootst het menselijk oog na via Live Focus. Met de Bokeh-modus voeg je dromerige scherptediepte toe aan foto’s, terwijl je met de Ultra Wide Camera alles vastlegt dat jij ziet. De hoofdcamera aan de achterkant heeft 13 MP en Scene Optimizer. Deze modus is rechtstreeks afkomstig uit Samsungs toptoestellen, herkent situaties en geeft je zo de juiste instellingen voor de meest sprekende foto.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy M20 is vanaf deze week verkrijgbaar, opvallend genoeg alleen bij Bol.com. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue en Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van € 209,-.

Samsung M20 helemaal beetje links