Op het HP Gaming Festival in Beijing introduceert HP naast de Omen X 25, 's werelds eerste gaming laptop met dual screen en 240Hz refresh rate, ook tal van nieuwe game-innovaties.

Vandaag onthult HP op het HP Gaming Festival in Beijing een krachtige line-up van OMEN en HP Pavilion Gaming innovaties, waarmee het bedrijf de lat voor gaming ervaringen hoger legt.

HP OMEN X 2S
De OMEN X 2S is 's werelds eerste dual-screen gaming laptop en heeft een refresh rate van liefst 240Hz. Tel daar de 1ms response tijd, G-Sync support en de 1080p resolutie bij op en je hebt een geweldige gaming laptop. Twee schermen? Ja, uit onderzoeken binnen de gamingindustrie blijkt dat 82 procent van de mensen hun mobiele telefoon gebruikt voor het versturen van berichten tijdens het gamen, 61 procent luistert naar muziek en 49 procent kijkt naar livestreams, video’s en bekijkt websites. Met dit in gedachten heeft HP een tweede scherm aan de OMEN X 2S toegevoegd in de vorm van een eenvoudig te gebruiken 6-inch 1080p touchscreen. Hiermee kunnen spelers vrienden in WeChat en WhatsApp berichten sturen, door Spotify bladeren, Twitch en YouTube filmpjes bekijken of kan dit extra scherm dienen als hub voor OMEN Command Center-software.
Verder zijn volgens HP de OMEN 15 en OMEN 17 laptops uitzonderlijk krachtig in het dunste design tot nu toe. Zowel de HP Pavilion Gaming 15 en HP Pavilion Gaming 17 laptops bieden veelzijdigheid en mobiliteit voor gamers en creatives. Met verbeteringen aan de OMEN Command Center-software en nieuwe OMEN en HP Pavilion Gaming-displays en -accessoires, heeft HP een gaming-ecosysteem ontwikkeld dat alles moet bieden wat gamers nodig hebben om vooruitgang te boeken en hun doelen te bereiken.

Belangrijkste introducties
• OMEN X 2S: ‘s Werelds eerste dual-screen gaming laptop die als eerste in zijn soort een vloeibaar metalen compound gekoelde CPU heeft
• OMEN 15 en 17: Opvallend krachtige en toch dunne laptops met de nieuwe geavanceerde thermische OMEN Tempest-oplossing
• OMEN Command Center: Performance Control en Dynamic Power maximaliseert het aantal frames per seconde door CPU- en GPU-gebruik in real-time af te stemmen
• OMEN Accessories: Qi draadloze apparatuur gemaakt met synergie voor topkwaliteit
• HP Pavilion Gaming 15 en 17: Extreme veelzijdigheid, mobiliteit en gamingprestaties voor iedereen

HP OMEN prijzen en beschikbaarheid
• OMEN X 2S Laptop is ’s werelds eerste dual-screen gaming laptop1, ontworpen voor next-gen gaming.
Naar verwachting beschikbaar in juli vanaf € 2.999,-
• OMEN 15 en OMEN 17 Laptop zijn de kleinere, koelere en krachtigere nieuwe versies van de OMEN-laptops.
Naar verwachting is de OMEN 15 laptop beschikbaar in juli vanaf € 1299,- en de OMEN 17 laptop in juli vanaf € 1799,-
• OMEN X 25 Display en OMEN X 25f Display4 zijn voorzien van micro-edge bezels, hebben een responstijd van één milliseconde en NVIDIA®, G-SYNC® en AMD Radeon™ FreeSync™5 technologieën om de toonaangevende 240 Hz verversingsfrequenties6 te synchroniseren met de GPU en ervoor te zorgen dat de beelden niet worden verstoord.
Naar verwachting is de OMEN X 25 Display beschikbaar in juli vanaf € 639,- en de OMEN X 25f Display in juli vanaf € 469,-
• OMEN Photon Wireless Mouse heeft een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder verwijderbare steunen en 11 aanpasbare knoppen.
Naar verwachting beschikbaar in juli vanaf € 149,99
• OMEN Outpost Mousepad kan de OMEN Photon Mouse in 2,5 uur opladen door de Qi draadloze oplaadmogelijkheden.
Naar verwachting beschikbaar in juli vanaf € 139,99
• OMEN Citadel Gaming Chair is ontworpen voor maximale zitruimte met een hoge rugleuning, die een gezonde houding voor de volledige ondersteuning van de wervelkolom bevordert.
Naar verwachting beschikbaar in augustus vanaf € 349,-
• HP Pavilion Gaming 15 Laptop heeft een dunner frame dan voorheen en komt met een daling van acht procent in hoogte ten opzichte van het vorige model. De HP Pavilion Gaming 17 Laptop bevat technologische verbeteringen en opties voor de nieuwste 9e generatie Intel Core i5/i7 high performance mobiele CPU's7 en tot de onlangs aangekondigde NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti met Max-Q ontwerp8.
Naar verwachting is de Pavilion Gaming 17 laptop beschikbaar in juni vanaf € 1.099,- en de HP Pavilion Gaming 15 laptop in juni vanaf € 999,-
• HP Pavilion Gaming Mouse 200 is vakkundig ontworpen om nauwkeurige richt- en cursorbewegingen te verkrijgen en heeft een groot aantal aanpassingsopties, zoals DPI en RGB-lichteffecten.
Beschikbaar vanaf € 31,99
• HP Pavilion Gaming Mousepad 400 bestaat uit een fijn gestructureerd doek wat rafelen tegengaat en is geoptimaliseerd voor zowel de snelheid als de controle van verschillende speelstijlen.
Beschikbaar vanaf € 29,99

4