Via Woov heb je op Koningsdag een interactieve plattegrond van je stad op je smartphone, zodat je direct kunt zien ze waar je vrienden uithangen en wat er real time gaande is in de stad.

Om ervoor te zorgen dat Koningsdag goed en veilig verloopt, maken de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Alkmaar, Eindhoven, Arnhem en Amersfoort dit jaar gebruik van festivalplatform Woov. Jij kunt zodoende interactieve kaarten van de grote steden downloaden en zo makkelijk vrienden vinden. De app biedt bovendien real time toegang tot koning Willem-Alexander (en de koninklijke familie) tijdens hun wandeling door de stad Amersfoort. “Dat de koning en zijn gezin Woov gebruiken tijdens Koningsdag, vinden wij uiteraard megavet. Het markeert een nieuwe fase voor ons toch al snelgroeiende platform,” aldus Irfan van Ewijk, een van de founders van Woov.

Hier downloaden
Je kunt Woov hier downloaden en het programma per stad bekijken, vrienden uitnodigen en Koningsdag plannen.

Over Woov
Woov is een Amsterdams techbedrijf dat bezoekers, evenementen, artiesten en het nachtleven samenbrengt op één platform. Het bedrijf werkt samen met festivals wereldwijd. Woov is gelanceerd in 2017 en heeft inmiddels 750.000 downloads (februari 2019). Bijna de helft (40%) van de gebruikers ontving een downloadlink via bestaande gebruikers. Woov sluit dit jaar meer dan 800 festivals uit meer dan 25 landen wereldwijd aan op het platform; waaronder Mysteryland, Bestival, Koningsdag Amsterdam, Decibel, Oh My!, Amsterdam Dance Event en ASOT.