De afgelopen tijd zag je al 9 prijswinnende foto's die met een iPhone zijn gemaakt voor de shot-on-iPhone wedstrijd, vandaag de laatste van Robert Glaser.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en nu hier al op deze site. Ze zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Op 12 april zag je de eerste winnende foto, 13 april de tweede winnende foto en op 14 april de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. 15 April zag je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7, 16 april de winnende foto van Dina Alfasi (Israël) met de iPhone X (G: @dinalf) en 17 april die van Elizabeth Scarrot. Op 18 april lieten we de winnende foto zien van Andrew Griswold (VS) met een iPhone XS (IG: @andrewgriswold). Op vrijdag 19 april toonden we deze foto van van Bernard Antolin (VS). Gisteren zag je de prijswinnende foto van LieAdi Darmawan (VS) met een iPhone XS (IG: @adidarmawan), vandaag de laatste winnende foto van Robert Glaser (Duitsland) met een iPhone 7 (IG: @yungbrioche), onder de foto lees je het commentaar van een jurylid.

nummer 10

Kaiann Drance zegt: "Fantastisch dynamisch bereik. Er is detail op de foto in de weide, bomen en wolken. Mooie diepe lucht en aangename kleur in het algemeen.”
iPhone bevat hypermoderne camera’s en zit boordevol geavanceerde technologie, zodat iedereen foto’s van hoog niveau kan maken. Dankzij innovaties als Slimme HDR krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw, met Diepteregeling kun je tijdens of na het maken van een foto de scherptediepte aanpassen* en in de Portretmodus maak je foto’s met een professioneel bokeh-effect dankzij de A12 Bionic-chip met zijn nieuwste Neural Engine.
* Slimme HDR en Diepteregeling zitten op iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR.