Lees hier voor Pasen de leukste Netflix-tips voor de kinderen en het gezin, zoals De Fabeltjeskrant, Meester Kikker, Ratatouille, Happy Feet Two en Despicable Me (2).

Hoewel er voor het Paasweekend heel mooi weer is voorspeld en je lekker buiten kunt zijn, is het ook fijn en gezellig om voor de kinderen of met je gezin even wat leuke dingen te bekijken. Hier volgen onze tips van Netflix. En al meteen een mooie tip: Hatsikidee! De Fabeltjeskrant is terug! Vanaf vrijdag 19 april kan iedereen genieten van de avonturen van de Fabeltjeskrant op Netflix.

Leuk voor de allerkleinsten
Voor de allerkleinsten onder ons: Charlie in de stickerstad, True: Gelukkige hartjesdag, Dinotrux Supercharged seizoen 3 en het zesde seizoen van Trolls: Door met de beat!

Miauw! Meer dieren in de hoofdrol
Wil je iets kijken met meer dieren in de hoofdrol, dan is er ook genoeg aanbod: Spirit Samen Vrij seizoen 8, Larva Eiland seizoen 2, YooHoo, redder in nood, Beat Bugs seizoen 3, Meester Kikker en Meneer Pluizenbol.

De mooiste films
Ook heeft Netflix natuurlijk mooie films, hier vind je een mooie selectie: Super Monsters Furever Friends, Happy Feet Two, Despicable Me, Despicable Me 2, Disney's Knorretjes grote film, Disney•Pixar Ratatouille en Disney's De prinses en de kikker.

Fabeltjeskrant 3