Het dunste iPhone-hoesje ter wereld volgens het Belgische merk Gustaav is nu ook transparant.

Het Belgische merk Gustaav biedt nu ook onzichtbare iPhone-hoesjes aan. Deze zijn superdun en speciaal ontworpen om het design van je iPhone te behouden zonder in te boeten op bescherming tegen krassen en deuken.

Onzichtbare hoesjes
Het merk ontstond uit de frustratie om mooie iPhones te moeten verpakken in 'lelijke' hoesjes. Toen Apple in oktober de nieuwe iPhones voorstelde, was een van de unieke eigenschappen zijn superslanke design. “Om je iPhone te beschermen, verstop je dit design na aankoop jammer genoeg onmiddellijk in hoesjes” verzuchtte Frederik Mallet, oprichter van Gustaav. Dit motiveerde hem om het dunste, meest onzichtbare hoesje ter wereld te ontwerpen. Naast het feit dat de Gustaav-hoesjes maar 0,35 mm dik zijn, heeft het ook geen opvallende naden en zijn er cut-outs rond de knoppen. “Daardoor lijken de hoesjes niet aanwezig, maar toch beschermen ze je iPhone en zorgen ze voor extra grip zodat je iPhone minder snel uit de handen glipt”, aldus Gustaav. Om je iPhone langs alle kanten te beschermen tegen krassen en deuken, ontwikkelde Gustaav recent ook screenprotectors die perfect aansluiten op de hoesjes.

Screenprotectors
Naast hoesjes biedt Gustaav sinds kort ook bijpassende screenprotectors voor iPhone aan. Om de vorm van de iPhone te behouden, is er voor elk model een specifiek glas ontworpen dat naadloos aansluit bij de hoesjes van Gustaav. Bovendien zijn de screenprotectors 3D-curved. “Dit betekent dat ze nauwkeurig ontworpen zijn om de randen van je iPhone te volgen zodat je amper voelt dat er een glaasje op je iPhone ligt”, verduidelijkt Frederik Mallet.

Oplaadkabels
"We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan een nieuw soort oplaadkabel die je Apple-apparaten twee keer sneller oplaadt dan een doorsneekabel”, zegt Mallet. “Bovendien is de kabel ook compatibel met elke usb-c-poort op je MacBook. Geen gedoe meer met dongles dus.” Daarnaast is Gustaav volop bezig om de kabels Apple-certified te maken. “Op die manier garanderen we dat onze kabels niet dezelfde problemen geven als kabels die niet gecertificeerd zijn door Apple."

Prijs en beschikbaarheid
De hoesjes kosten € 17,95 en zijn beschikbaar voor iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr en iPhone X. De kleuren variëren tussen transparant, gitzwart, matzwart of mat transparant, Kijk voor meer info (en ook voor Samsung-hoesjes) op www.gustaav.com.