Sony introduceert de SRS-XB12, een compacte bluetooth speaker met vette bass, die je zelfs in het water kunt onderdompelen en een batterijduur heeft van 16 uur.

Met het compacte formaat van de SRS-XB12 introduceert Sony een van de kleinste draadloze speakers in zijn serie. Ondanks deze kleine behuizing geeft dit model een krachtig geluid, produceert de speaker diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft hij een batterijlevensduur van circa 16 uur volgens Sony. De speaker is draadloos en kan gemakkelijk aan de telefoon gekoppeld worden via bluetooth. Bovendien is dit model water- en stofbestending dankzij een IP67-classificatie. De speaker kan zelfs zonder problemen in water worden ondergedompeld, en ook een regenbui of per ongeluk morsen vormen geen problemen. Tevens kan de speaker meegenomen worden naar het bos of de woestijn de SRS-XB12 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is. Verder kunnen SRS-XB12 speakers eenvoudig draadloos met elkaar verbonden worden voor stereogeluid.

Prijs, kleur en beschikbaarheid
De Sony SRS-XB12 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, paars en blauw en in de Benelux te koop voor € 60,-