Het Chinese OPPO behoort inmiddels tot de top 5 van smartphonefabrikanten wereldwijd en lanceert op 24 april zijn nieuwe smartphonelijn Reno in Zürich.

OPPO wil met de Reno-serie stijl en innovatie naar een hoger niveau tillen en gebruikers uitdagen om hun creatieve verbeeldingskracht te gebruiken en de wereld met een frisse blik te bekijken.

RENO: nieuwe serie smartphones van OPPO
Rondom de lancering van de gloednieuwe Reno-serie heeft OPPO samengewerkt met kunstenaars van over de hele wereld. Rick Berkelmans, een gerenommeerde Nederlandse streetartist (hedof.com), Decue Wu uit China (decuewu.com) en Brett Ryder uit de VK (brettryder.co.uk), werden gevraagd uitdagende kunstwerken te creëren die de belangrijkste eigenschappen van Reno tot leven brengen. Met de kunstwerken nodigt OPPO iedereen uit om iets nieuws en onverwachts te ontdekken, en om de wereld om je heen met nieuwe ogen te bekijken.

OPPO wil de toon zetten
Volgens OPPO is de Reno-serie ontworpen om consumenten een verbeterde gebruikerservaring, betere systeemprestaties en services te bieden. Door innovaties voor creativiteit, levensstijl en productiviteit, kunnen gebruikers unieke ervaringen creëren in alledaagse omgevingen, aldus OPPO. Met de nieuwe smartphoneserie heeft OPPO de ambitie om Reno als katalysator te laten werken voor verdere ontwikkeling van het smartphonemerk in de komende tien jaar. Het lanceringsevenement van OPPO Reno staat gepland in Zürich op 24 april, om 14.00 uur. PC-Active zal hier verslag van doen.OPPO Reno Launch 4 Carol Zhang