Voor advies, reparatie, workshops en producten van Samsung kun je vanaf 12 april terecht bij de Samsung Experience Store in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne.

Samsung opent binnenkort haar eerste Experience Store in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht waar je als bezoeker terecht kunt voor een aantal zaken. Zo kun je daar Samsungs nieuwste smartphonecamera’s uitproberen of je conditie en hartslag monitoren met een nieuwe smartwatch. Daarnaast is het mogelijk om de mobiele producten van Samsung direct te kopen.

Reparatie
Ook kun je er terecht voor advies over smartphones, smartwatches, tablets of accessoires en bij de Experience Store reparaties uitvoeren. Maak je een afspraak voor een schermreparatie, dan is je toestel binnen een uur al klaar. En breng je je apparaat voor 3 uur langs zonder afspraak, dan weet je zeker dat je toestel dezelfde dag nog klaar is. De Samsung Experience Store is te vinden op Hoog Catharijnepassage 5 in Utrecht.

Advies en workshops
Naast het ervaren van producten zoals de Samsung Galaxy S10 en binnenkort de Samsung Galaxy Fold, kunnen bezoekers terecht voor advies over hardware en software. In de Experience Store organiseert Samsung workshops, bijvoorbeeld voor het beveiligen van mobiele data en het maken van professionele foto’s met je smartphone.
“Sinds jaar en dag worden producten steeds vaker online aangeschaft. Online gaat alles sneller. Het is shop, klik en go. Maar dat we producten online kopen, betekent niet dat fysieke winkels buitenspel staan. Integendeel!”, zegt Willem Visser, Vice President Mobile van Samsung Electronics Benelux. “Een fysieke winkel is vaak de enige plek om een product uit te kunnen proberen voordat je het koopt. En als je vragen hebt over producten is niets zo fijn als het direct te kunnen vragen aan experts. Met andere woorden: de fysieke winkel is én blijft onmisbaar. Daarom zijn we er trots op dat op 12 april onze eerste winkel in Nederland zijn deuren opent.”

Openingstijden
De Samsung Experience Store in Hoog Catharijne opent vrijdagmiddag 12 april 2019 om 17:00 uur haar deuren met een feestelijke opening. Vanaf dat moment is de winkel van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur, op maandag van 12:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie ga je naar: www.samsung.com/nl/samsung-experience-store

Experience Store