Sinds vorige maand zijn de nieuwe Sonos Amp en de Sonos Architectural by Sonance-speakers verkrijgbaar. Lees in dit artikel over de Sonos inbouwspeakers Architectural by Sonance.

Vanaf februari zijn de volledig vernieuwde Sonos Amp en de Sonos Architectural by Sonance-speakers verkrijgbaar. De krachtige en veelzijdige versterker voor thuis is verkrijgbaar voor € 699,- en werd aangekondigd in augustus 2018. Dit model is twee keer zo krachtig als zijn voorganger, ondersteunt Apple’s AirPlay 2 en meer dan honderd streamingservices, en heeft een HDMI ARC-poort om je tv van geweldig geluid te voorzien. Verder kan één Sonos Amp tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken, omdat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor de Amp. Binnenkort vind je de review over deze Sonos Amp op onze site, in dit artikel besteden we aandacht aan de Sonos inbouwspeakers Architectural by Sonance. In combinatie met de Amp bieden de speakers van Sonos Architectural by Sonance alle voordelen van het Sonos-systeem, zoals een gebruiksvriendelijke app die werkt met al je favoriete streamingservices, AirPlay 2-bediening, regelmatige software-updates en de mogelijkheid om extra Sonos-speakers en -componenten aan je systeem toe te voegen

Sonos Architectural by Sonance
Deze collectie passieve inbouwspeakers is ontworpen in samenwerking met Sonance en volledig geoptimaliseerd voor de Sonos Amp. De Sonos In-Wall by Sonance en de Sonos In-Ceiling by Sonance zijn al vanaf 26 februari 2019 leverbaar, de Sonos Outdoor by Sonance-speakers zijn verkrijgbaar in april 2019. Sonos en Sonance staan beide voor geweldig geluid en design en het is voor het eerst dat er inbouwspeakers zijn ontworpen en geproduceerd voor een specifieke versterker.

Inbouwspeakers voor plafond en muur
In combinatie met de Amp maakt de hardware van de In-Ceiling- en de In-Wall-speakers het gebruik van Trueplay mogelijk. Trueplay zorgt ervoor dat al je muziek even goed klinkt, waar de speaker ook staat. Dit komt doordat de software rekening houdt met de omvang, indeling en aankleding van de kamer waarin de speakers zich bevinden en automatisch de equalizer aanpast voor een optimaal geluid.
De In-Ceiling-speakers, die € 699,- per set kosten, voorzien elke kamer van muziek en zijn ideaal als je wilt genieten van een ruimtelijk geluid. Ze zijn ook voorzien van speciaal ontworpen ronde – of optionele vierkante – grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.
De In-Wall-speakers, die ook € 699,- per set kosten, leveren gericht geluid voor je homecinema. Net als de In-Ceiling-speakers hebben deze speakers ook speciaal ontworpen grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

Outdoor-speaker
De Outdoor-speaker is de eerste Sonos-speaker voor gebruik buitenshuis en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden: ze zijn gebouwd om vocht, water, zout spatwater, warmte, uv-straling en vrieskou te weerstaan. Hierdoor is het nu mogelijk om thuis het gehele jaar door van je favoriete muziek te genieten, of je nu binnen of buiten bent. De Outdoor-speakers kosten € 899,- per set.

Carnegie Group Pairs Product Render with Amp Q1FY19 Core Creative MST MST JPGDIGITAL fid25299