Vandaag introduceerde Dyson drie nieuwe slimme producten, waaronder de Dyson V11 Absolute snoerloze stofzuiger waarvan de zuigkracht zich automatisch aanpast aan de verschillende vloertypen en op een display laat zien wat de resterende gebruiksduur is.

Dyson lanceert vandaag nieuwe technologieën voor in huis die je de controle geven over de verschillende factoren die je welzijn/gezondheid beïnvloeden. Zoals de lucht die je inademt, het licht en de stof en de mogelijke allergenen waaraan je blootgesteld wordt gedurende de dag. Zo biedt de Dyson Lightcycle taaklamp het juiste licht op het juiste moment van de dag, slim aangepast op je leeftijd, taak en dagelijkse routine. Een ander nieuw en slim product van Dyson is de Dyson Pure Cool Me persoonlijke luchtreiniger en ventilator die de nieuwe Dyson Core Flow Technology gebruikt om schone lucht te bieden aan de gebruiker en comfortabele en gecontroleerde koeling. Hier lees je de belangrijkste wetenswaardigheden over de Dyson V11 Absolute, een slimme snoerloze stofzuiger die volgens Dyson twee keer de zuigkracht van ieder andere snoerloze stofzuiger heeft. Of dat zo is, zul je binnenkort in de review op deze site lezen.

Dyson V11 Absolute
Met behulp van drie reinigingsstanden heeft de Dyson V11 stofzuiger bij het schoonmaken altijd de juiste zuigkracht. De Auto-modus detecteert, past zich aan en maakt grondig schoon. In deze stand zorgt de stofzuiger voor een optimaal evenwicht tussen vermogen en gebruiksduur en wordt de zuigkracht slim aangepast aan de verschillende vloertypen.
De Boost-modus is ontworpen voor een grondige reiniging van hardnekkig vuil, waarbij tot 5 minuten lang de krachtigste zuigkracht wordt geleverd. Ten slotte biedt de Eco-modus een gebruiksduur tot 60 minuten, om langere tijd alle soorten vloeren schoon te maken.
Met een tot wel 40% groter stofreservoir hoeft er minder vaak te worden gestopt, terwijl de 'point and shoot'-mechanisme zorgt dat het stofreservoir makkelijk en hygiënisch kan worden geleegd. (lees verder na de afbeelding)kruimeldief naast elkaar 2

 De Torque vloerzuigmond past zich automatisch aan de verschillende vloertypen aan als het apparaat in de Auto-modusstaat. De vloerzuigmond met zachte roller is ontworpen voor harde vloeren. Hiermee kunnen fijne stofdeeltjes en grote vuildeeltjes tegelijkertijd worden opgezogen. Verder verwijdert de gemotoriseerde miniborstel haar en hardnekkig vuil uit nauwe ruimtes zoals bij de trap of in de auto.
De vrijheid van het werken zonder snoer en de mogelijkheid om de steelstofzuiger in één klik te transformeren tot een kruimelzuiger maakt het makkelijk om alle stof en allergenen in huis en in de auto te verwijderen.
(lees verder na de afbeelding)kruimeldief 1

Prijs en beschikbaarheid
De Dyson V11 stofzuiger is verkrijgbaar in drie varianten: de Dyson V11 Absolute, V11 Animal + en V11 Absolute Pro (alleen verkrijgbaar via Dyson.nl met een prijs vanaf € 599,-).

Techniek in artikel 1