De Sony World Photography Awards is de grootste fotografiewedstrijd ter wereld. Elke werkdag vind je een inzending: deze is van Greg Lecoeur uit Frankrijk met de eerste plaats in Natural World Wildlife, open competitie.

De Sony World Photography Awards is 's werelds grootste fotografiewedstrijd. De National Awards vormen een wereldwijd programma dat open staat voor fotografen van elk niveau. Het programma onderscheidt de beste foto die door een lokale fotograaf in 62 landen is genomen. De komende tijd laten wij elke werkdag een inzending zien die in de prijzen is gevallen en die ons opvalt. Dat is ditmaal de foto van Greg Lecoeur uit Frankrijk die de eerste plaats Natural World Wildlife, open competitie behaalde. (lees verder onder de foto)

 wzwbiwrdmensdzcxqoxy otter

Sony World Photography Awards
Geproduceerd door de World Photography Organization zijn de Sony World Photography Awards een van de belangrijkste wedstrijden op de wereldwijde fotografiekalender. De Awards worden voor het 12e jaar in partnerschap met hoofdsponsor Sony georganiseerd en bestaan uit vier competities: Professional, (voor een reeks/meerdere werken) Open (voor een enkele afbeelding), Student (voor academische instellingen) en Youth (voor 12 -19-jarigen). De shortlist van de professionele competitie wordt 26 maart bekend gemaakt.