De game Fortnite is ongelooflijk populair, vooral onder jongeren. Binnenkort verschijnt de Nederlandstalige Fortnite Battle Royale Overlevingsgids en het handboek ‘Skins’, de eersten in een serie van handboeken.

Uitgever MEIS & MAAS heeft de officiële uitgeefrechten voor de Benelux van de immens populaire game Fortnite geworven. In samenwerking met internationale uitgever Hachette en Epic Games (de ontwikkelaar van de Fortnite-game) worden in 2019 de eerste boeken en stationery gelanceerd. De eerste boeken zullen in het voorjaar van 2019 verschijnen, te beginnen met de officiële Fortnite Battle Royale Overlevingsgids en het handboek ‘Skins’ – de eersten in een serie van handboeken. Daarnaast zal er een scala aan stationery gelanceerd worden, inclusief een kalender en agenda.

Fortnite
Fortnite is hét actiespel van Epic Games die je de mogelijkheid biedt om je te storten in een enorm 100-spelers PVP Battle Royale of om een team aan vrienden te vormen in Save The World en samen te vechten tegen een horde aan monsters. Bouw en maak buit in gigantische werelden waar geen twee spellen ooit hetzelfde zijn. Fortnite Battle Royale is gratis en beschikbaar voor pc, Mac, Playstation 4, Xbox One, Switch, IOS en Android. Marijn Koets en Sanneke van de Pas, eigenaren MEIS & MAAS: “Het is een droom om te werken met zo’n sterk merk als Fortnite. De game heeft een zeer sterke en hechte community. Wij geloven dat we met de Fortnite boeken de relatie tussen Fortnite en zijn fans nog verder kunnen versterken en dat we hiermee ons doel kunnen bereiken, namelijk nog meer jonge mensen aan het lezen krijgen.”