Vanaf vandaag is de gratis app The Happos Family Playtime beschikbaar waar kinderen van 4 tot 6 jaar spelenderwijs op ontdekking gaan en simpele puzzels oplossen. Op zowel Android- als iOS-toestellen kun je deze app spelen.

The Happos Family is een kinderserie over een familie blauwe nijlpaarden van Boomerang Original. Vanaf vandaag is deze app gratis te downloaden via de App Store en via Google Play. Met deze nieuwe app beleven kinderen samen met Striker, Bella, Star en vele andere Happos gloednieuwe avonturen.

The Happos Family Playtime app: ontdekken, spelen en creëren
The Happos Family Playtime app laat kinderen van 4 tot 6 jaar op spelende wijze op ontdekking gaan en simpele puzzels oplossen. Je kunt kiezen uit een aantal themalocaties en avonturen: van een dansparty tot een reis naar de ruimte, of een avontuur op een piratenschip. In elke omgeving zijn talloze spannende spelletjes en activiteiten om uit te kiezen: maak muziek als een DJ, bouw een raket of ga op zoek naar een schat. Dit alles met de hilarische Happos aan jouw zijde om de weg te wijzen. De app is ontworpen en getest vanuit een kindergedachte. Door in te spelen op intuïtief gedrag, is de app direct en als vanzelfsprekend te gebruiken. Ook is er een bioscoopomgeving waar de kinderen eventjes tot rust kunnen komen en achteroverleunend afleveringen kunnen kijken van The Happos Family. Het zingen van liedjes en andere activiteiten zijn ook beschikbaar.

The Happos Family serie
The Happos Family, een serie van Boomerang Original, gaat over een familie blauwe nijlpaarden die leven in een safaripark. Gedurende de dag gedragen zij zich als normale nijlpaarden, maar zodra het park gesloten is, beleven zij de gekste en leukste avonturen! Door hun ongelooflijke energie en nieuwsgierigheid raken zij soms in de problemen, maar dat maakt niet uit. Ze lossen het altijd op met een lach… Het blijven immers nijlpaarden die houden van spelen.
The Happos Family laat kinderen spelen en hun fantasie gebruiken op verschillende manieren, door een piraat te worden, een danser, superheld of astronaut.