D-Link presenteert op CES 2019 in Las Vegas een nieuwe reeks draadloze netwerken en slimme apparaten voor thuisgebruik. Nieuwe slimme wifi-routers, nieuwe mydlink-camera's die werken met Amazon Alexa en Google Assistant en nieuwe functies voor de mydlink-app worden gelanceerd.

Op de consumentenelektronicabeurs CES in Las Vegas toont D-Link een nieuwe serie mesh-enabled slimme Exo-routers met ingebouwde McAfee Protection. Daarnaast worden de nieuwe DCS-8600LH Full HD Outdoor wifi-camera en de DCS-8515LH HD Pan & Tilt wifi-camera gepresenteerd, evenals updates voor de mydlink-app. De app bevat nu twee nieuwe functies: Rich Notifications en Smart Recaps. Gebruikers ontvangen direct screenshots wanneer er een beweging wordt gedetecteerd. Ook kunnen er contactpersonen voor noodgevallen gebeld worden wanneer een melding wordt ontvangen, kunnen er korte time-lapse video’s gemaakt worden van opgenomen opnames en kunnen bestaande opgenomen video’s gefilterd worden op type gedetecteerde gebeurtenis. Gedurende de gehele CES 2019 zal D-Link zijn nieuwe 5G NR (New Radio) verbeterde gateway presenteren, die een CES 2019 Innovation Awards Honouree werd genoemd. Ook zijn de nieuwste HD wifi-camera met ingebouwde slimme thuishub samen met Zigbee-enabled sensoren en slimme stekker hier te zien.

Exo Smart Mesh wifi-routers
De Exo-serie slimme wifi-routers van D-Link heeft McAfee Protection en is mesh-enabled. De serie bevat de wifi mesh-technologie van D-Link, waarmee gebruikers compatibele routers en extenders kunnen combineren om netwerken te creëren die voldoen aan de netwerkbehoeften thuis en op kantoor. Het wifi mesh van D-Link creëert één netwerk in het hele huis / kantoor, dus terwijl je je verplaatst, ben je automatisch verbonden met het sterkste signaal.
De Exo-serie routers van D-Link zijn uitgerust met end-to-end bescherming voor elk apparaat dat op het netwerk is aangesloten. Het McAfee Secure Home Platform beschermt automatisch alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten. Nieuwe bedreigingen worden geïdentificeerd en geblokkeerd dankzij McAfee's Global Threat Intelligence. Geavanceerde ouderlijk toezicht zorgt voor de veiligheid van kinderen zodat ouders gemakkelijk kunnen rusten. McAfee LiveSafe biedt onderweg bescherming wanneer gebruikers niet thuis zijn.

router in artikel

De Exo-routers die beschikbaar zijn in de eerste helft van 2019 zijn:
• DIR-3060 AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router
• DIR-2660 AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router
• DIR-1960 AC1900 Smart Mesh Wi-Fi-router

Extra functies zijn:
• Ondersteuning van stembesturing met apparaten voor Google Assistent en Amazon Alexa
• Krachtige 880 MHz dual-coreprocessor voor intensieve netwerkactiviteit, zodat gebruikers kunnen genieten van bufferloze videostreaming, lag-free gaming en bliksemsnelle surfmogelijkheden
• Geïntegreerde Speedtest van Ookla voor het testen van de snelheid van de internetverbinding
• Automatische firmware-updates om de beste bescherming en de nieuwste functies te garanderen

DCS-8600LH Full HD Outdoor wifi-camera
De DCS-8600LH Full HD Outdoor wifi-camera volgens D-Link ideaal voor het monitoren van elke ruimte in elk klimaat, met een gezichtsveld van 135 graden groothoek, IP65 waterdichte behuizing, 7 meter IP65-bekabeling en kan functioneren bij temperaturen van -25 ° C tot 45 ° C. De DCS-8600LH heeft nachtzicht tot 7 meter, tweeweg audio via een ingebouwde microfoon en luidspreker, bewegingsdetectie, Cloud-opname en compatibiliteit met Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

DCS8600 outdoor camera in artikel

DCS-8515LH HD Pan & Tilt wifi-camera

De DCS-8515LH HD Pan & Tilt wifi-camera van D-Link biedt gebruikers volledige kamerbewaking met een 120-graden groothoek gezichtsveld en een pan / tilt bereik van 340/105 graden. Intelligente auto-tracking volgt objecten automatisch terwijl ze door de kamer bewegen. De camera heeft nachtzicht tot 5 meter in volledige duisternis. Tweeweg audio is mogelijk via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Ook ondersteunt het Cloud-opname, bewegingsdetectie en compatibiliteit met Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT.

DCS8515LH wificamera in artikel