Amac heeft één van de grootste Apple Premium Reseller-winkels ter wereld geopend in The Wall in Utrecht en wij namen vooraf een kijkje.

PC-Active mocht voor de officiële opening alvast een kijkje nemen in de nieuwste XXL-store van Amac in The Wall in Utrecht naast de A2. Deze Apple-winkel is één van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld.

Snel bereikbaar voor 11 miljoen mensen
Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland en heeft in totaal 6200 vierkante meter gehuurd in The Wall. De nieuwe winkel telt ruim 675 vierkante meter en er is een centraal magazijn aan de kop van het Utrechtse winkelcentrum 'The Wall' op een zeer opvallende en goed bereikbare centraal gelegen locatie langs de A2. Deze winkel is volgens oprichter Ed Bindels binnen één uur bereikbaar voor 11 miljoen Nederlanders. Op het dak van het winkelcentrum kun je twee uur gratis parkeren en loop je zo de XXL Apple premium store in. Door het grote centrale magazijn en de ligging naast de A2 kunnen ook online bestellingen daar meestal heel snel afgehaald worden. (Lees verder na onderstaande afbeelding).

The Wall 2 

Flinke reparatieafdeling
Op de andere verdiepingen komt het hoofdkantoor en een 50 man sterke reparatieafdeling met een express service voor klanten die haast hebben. Achter het grote raam op de foto kun je straks tijdens het wachten op een reparatie in het restaurant genieten van een consumptie en het uitzicht of even een rondje langs het winkelcentrum lopen.

Opleidingen en test zelf huisautomatisering
Ook komen er straks meerdere experience rooms waar bedrijven, scholen en particulieren opleidingen kunnen volgen of de producten van Apple rustig uit kunnen proberen. Je kunt er het gemak ervaren van huisautomatisering met Homekit en bijvoorbeeld goed de geluidskwaliteit beoordelen van de nieuwste slimme geluidsboxen.

Meer producten dan Apple Store
In de winkel vind je alle officiële Apple-producten en accessoires, maar ook allerlei handige producten die Apple zelf niet in hun Apple Stores verkoopt. De winkel is ingericht volgens de nieuwste Apple-standaarden en is elke dag geopend. Op de meeste dagen is de winkel aan de Proostwetering 9 open van 10 uur 's ochtends (zaterdag vanaf half 10) tot 18:00 uur met koopavonden tot 21:00 uur op donderdag en vrijdag. Op zondag is de winkel geopend tussen 12:00 en 17:00 uur.