JBL komt met de JR POP, een bluetooth speaker speciaal voor kinderen, want hij kan tegen een stootje en heeft speelse lichteffecten.

Vlak voor de feestdagen introduceert JBL zijn nieuwste draagbare speaker, de JBL JR POP. Deze is speciaal voor kinderen ontworpen en kunnen tegen een stootje. Tijdens het buitenspelen en onderweg naar school of training kunnen kinderen de speaker makkelijk vastclippen aan rugzak of jeans en hun favoriete nummer afspelen.

JBL JR POP: kenmerken
De speelse lichteffecten van de JBL JR POP zorgen voor een lekkere disco vibe en lichten op wanneer de muziek wordt afgespeeld. De speaker maakt verbinding via bluetooth en de ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij zorgt voor vijf uur luisterplezier. Het compacte ontwerp is duurzaam, waterbestendig en honderd procent kidsproof. Hij is gemaakt voor de kleine handjes, want hij kan tegen een stootje dankzij de robuuste materialen en stoffen band. Verder is hij IPX7 waterproof, dus hij kan mee naar elk wateravontuur en is gemakkelijk schoon te maken. Ten slotte kun je hem personaliseren dankzij de bijgeleverde stickers.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL JR POP is verkrijgbaar voor € 34,99 in zes knallende kleuren: rood, paars, mintgroen, roze, groen en blauw.