Ember introduceert met de Travel Mug 's werelds eerste thermosbeker met temperatuurregelaar waardoor je twee uur lang je voorkeurstemperatuur hebt, instelbaar via de app.

Het bedrijf Ember introduceert vandaag zijn Ember Travel Mug en Ember Ceramic Mug in Nederland. Dankzij de thermotechnologie van het merk en het bijzondere industriële ontwerp van de bekers kun jij als gebruiker genieten van een warm drankje op de temperatuur die jij het lekkerst vindt.

Nieuwe manier van drinken
Ember wil met zijn thermosbekers zoveel mogelijk de smaak en temperatuur van koffie en thee op elkaar afstemmen. Met de Travel en Ceramic Mugs van Ember kun je je voorkeurstemperatuur precies instellen: beide bekers hebben een temperatuurbereik tussen de 50 graden en 62,5 graden Celsius, die tot de laatste slok gelijk blijft. De Ember Travel Mug is bedoeld voor onderweg en zorgt ervoor dat je drankje circa twee uur op de juiste temperatuur blijft. In combinatie met de meegeleverde oplader blijft het drankje zelfs de gehele dag goed warm. Een volledig opgeladen Ember Ceramic Mug, die met name heel geschikt is voor thuis of op kantoor, blijft tot een uur op de gekozen temperatuur, of de gehele dag in combinatie met de oplader. 

Ember-app
Ook zijn de Ember-bekers te verbinden met de bijbehorende Ember-app waarmee je als gebruiker helemaal vrij bent in je aanpassingen. Met de Ember-app stel je bijvoorbeeld je voorkeurstemperatuur in, ontvang je een melding wanneer de juiste temperatuur bereikt is, wordt je cafeïne-inname bijgehouden, sla je per warme drank de standaardtemperatuur op en stel je een theetimer in, zodat je precies weet wanneer je theezakje eruit moet. Met de Travel Mug is het daarnaast mogelijk om de temperatuur bij te stellen door aan de draaiknop onderaan de beker te draaien.
“Ember is opgericht op basis van design van wereldklasse en het idee dat een temperatuurregelaar een grote positieve impact heeft op ons dagelijks leven”, zegt Clay Alexander, oprichter en CEO van Ember. “Als groot thee- en koffieliefhebber is er niets wat ik meer waardeer dan een warme drank met precíes de goede temperatuur. Ik ben dan ook zeer blij met onze introductie van de Ember Travel en Ceramic Mugs in Nederland, een stap die deel uitmaakt van onze internationale lancering.”

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe witte Ember Travel Mug (adviesprijs € 179,95) en zwarte Ember Ceramic Mug (adviesprijs € 99,95) zijn vanaf 27 november 2018 verkrijgbaar via apple.com en in de Apple Stores. Ook zijn beide bekers verkrijgbaar via ember.com.