De Samsung Galaxy J6+ en J4+ zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar en vormen een uitbreiding op Samsungs betaalbare J-serie. De nieuwe smartphones zijn uitgerust met een stijlvol design en display, prima camera en lange batterijduur.

De Galaxy J6+ en J4+ beschikken over veel functies die ook op de veel duurdere smartphones van Samsung te vinden zijn. Zo hebben de Galaxy J6+ en J4+ een glasachtige achterkant, zorgen de ergonomisch afgeronde randen zorgen voor een mooie look en feel en ligt het toestel daardoor bovendien lekker in de hand. Net als de premium Galaxy-smartphones hebben de Galaxy J6+ en J4+ een Infinity Display (6.0 inch HD+). In combinatie met de slanke rand en het grote scherm is dat erg prettig om te gamen, films te kijken of te multitasken. Met de functie Split Screen gebruik je probleemloos twee apps tegelijkertijd.
De Galaxy J6+ en J4+ hebben gezichtsherkenning waarmee je je smartphone snel en gemakkelijk ontgrendelt. Daarnaast biedt de Galaxy J6+ een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Zonder compromissen te doen aan het stijlvolle design is het toestel zo extra veilig en eenvoudig in gebruik.

Verbeterde camera
Samsung heeft de camera’s in de Galaxy J-modellen sterk verbeterd, omdat veel mensen de camera's van een smartphone belangrijk vinden. Op de Galaxy J6+ zit een 13MP-camera aan de achterzijde en een 8MP-Dual Camera aan de voorkant, terwijl de Galaxy J4+ een 5MP-Dual Camera heeft. Daarmee maak je probleemloos een natuurlijk bokeh-effect. Met de functie Live Focus Dual Camera pas je de scherptediepte aan, ook na het maken van de foto. Zo ben je er zeker van dat het resultaat altijd aansluit bij jouw wensen. De Galaxy J6+ en J4+ hebben een groter F 1.9 diafragma aan de achterzijde. Dat maakt de camera prima geschikt voor het maken van heldere beelden, zelfs bij weinig licht. De floating shutter-functie is ideaal om snel met één hand te fotograferen.

Betere specificaties
Op de Galaxy J6+ en J4+ is Dolby Atmos geïntegreerd en kun je dus genieten van surround sound. Bovendien hebben de Galaxy J6+ en J4+ een batterij van 3.300 mAh, een verbetering van 10% ten opzichte van de vorige modellen. Met de functie Power Saving bespaar je energie voor de momenten dat je die echt nodig hebt. Tot slot kunnen beide devices allerlei geavanceerde taken aan dankzij de krachtige quad core 1.4GHz-processor. Daarmee bekijk je onder andere video in hoge resolutie zonder dat je direct de batterij leegzuigt. De Galaxy J6+ heeft 3 GB RAM en 32 GB geheugen, terwijl de Galaxy J4+ over 2 GB RAM en 32 GB beschikt. Beide smartphones hebben met een micro-sd-kaart om het geheugen uitbreiden met maximaal 256 GB.

"Het Galaxy-portfolio staat bekend om de combinatie van stijl, gebruiksgemak en innovatie,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De nieuwe J6+ en J4+ zijn typische Galaxy-toestellen met premium mogelijkheden voor een zeer betaalbare prijs. Zoals alle Samsung-producten zijn ze ontworpen om het leven van mensen te verrijken.”

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Galaxy J6+ verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf € 239,-. De Galaxy J4+ verschijnt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf € 189,-. Beide toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar.