Maak mooie fotoboeken met Google Foto's, laat ze drukken en thuis afleveren.

Sinds twee weken kun je met Google Foto's je eigen fotoboeken maken. Google biedt deze service onder andere omdat volgens dit bedrijf het maken van fotoboeken vervelend werk kan zijn. Zo moet je verschillende apparaten en accounts doorzoeken, het beste selecteren uit honderden foto's en tientallen pagina's ordenen, waarvoor je heel wat uren achter je computer kan zitten.

Google Foto's: gemakkelijk je eigen fotoboek
Met Google Foto's kost het maken van een fotoboek slechts een paar minuten: het is gemakkelijk om te maken, zelfs op je telefoon, en je hoeft geen extra software te downloaden. Ze zijn mooi en van hoge kwaliteit, met een modern ontwerp en dankzij Googles krachtige zoektechnologie worden je foto's al georganiseerd, bijvoorbeeld op basis van de plaats of de tijd. Nadat je de foto's voor je boek hebt geselecteerd, vindt Google Foto's de beste opnamen en plaatst deze in het boek, waarbij je duplicaten en afbeeldingen van slechte kwaliteit verwijdert. Je hoeft dus alleen een paar aanpassingen te doen en je bestelling plaatsen. Google doet ook suggesties voor fotoboeken, zoals je vakantiereis, maar daar zal niet iedereen op zitten te wachten.

Beschikbaarheid en prijzen
De fotoboeken zijn beschikbaar in Google Foto’s om te bestellen in Nederland via internet, Android en iOS, vanaf €12,99 voor een softcover boek van 20 pagina's en €22,99 voor een hardcover boek. Je fotoboek wordt binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd.