Digitaal notitieblok combineert traditionele pen-en-papier schrijfervaring met de voordelen van digitaal opslaan, optimaliseren en delen.

De Royole RoWrite is een digitaal notitieblok en ontworpen om alle handgeschreven teksten, notities of schetsen digitaal op te slaan en eenvoudiger te delen. Handgeschreven notities of schetsen kun je zodoende direct reproduceren op smartphones of tablets, waar ze digitaal kunnen worden opgeslagen in de app. Dit gebeurt allemaal in realtime en het apparaat werkt ook zonder smartphone of tablet. De content wordt dan direct in de RoWrite zelf opgeslagen en kan later worden gesynchroniseerd met een slim apparaat, om het eenvoudig te delen via social media, met collega’s en vrienden, of in de cloud. Dankzij de combinatie van de drukgevoelige pen met Royole's eigen flexibele sensor in het pad, zal RoWrite alle pennenstreken vastleggen. En bij het kiezen van de potloodfunctie in de app, biedt het apparaat zelfs 2048 drukniveaus. Je schrijft of schetst op dezelfde manier, met de meegeleverde pen, maar met een nog hoger gevoeligheidsniveau.
Je hebt ook de mogelijkheid om een foto of bestand op je telefoon te selecteren en van een annotatie in de app te voorzien. Dus als je bijvoorbeeld een ondertekend exemplaar van een document wilt terugsturen, open je het in de app, teken je het met de tools van de app en kun je het terugsturen naar de andere partij, ondertekend en zonder dat je een printer nodig hebt. Overigens is de volledige naam van het apparaat de Royole RoWrite Smart Writing Pad.

RoWrite App
Om de digitale kopieën te bewerken of verbeteren, kan RoWrite worden gekoppeld aan de bijbehorende RoWrite App. Kies uit verschillende schrijfmaterialen, verander de dikte van de pennenstreek, of voeg tot 20 verschillende kleuren toe. U kunt zelfs een video maken van uw creatie, die u kunt delen met uw collega’s, familie of vrienden. Deze video geeft de exacte sequentie van uw pennenstreken weer, dus als u bijvoorbeeld een customer journey, een wiskundige berekening of een grafiek wilt delen, dan laat de video op een duidelijke manier zien hoe u tot het eindresultaat kwam.
Het apparaat kan handgeschreven aantekeningen in getypte tekst omzetten, voor het snel delen van vergaderaantekeningen met collega’s en is compatibel met standaardvullingen voor de pen en regulier papier.

Volgens Royole biedt de RoWrite een prettige gevoelservaring van een gewone pen op papier, vergeleken met de ervaring van het direct op een tablet schrijven. Royole: RoWrite is een stijlvol ontworpen en veelzijdig product dat in twee categorieën prijzen heeft gewonnen tijdens de 11e International Design Awards (IDA): goud in de categorie “Kantoor- schrijfwaren” en brons in de categorie “Onderwijs/leermiddelen”. Of je nu aantekeningen maakt in een zakelijke setting of in een onderwijsomgeving, of je realtime designs voor klanten maakt of een creatief kunstwerk, met RoWrite kun je deze handgeschreven documenten eenvoudig vastleggen, eventueel omzetten naar tekst en direct delen.

Andere toepassingen van de RoWrite zijn onder meer:
- Medewerkers die aantekeningen willen bewaren en delen met collega’s of leidinggevenden
- Studenten kunnen notities of huiswerk eenvoudig vastleggen; vooral nuttig voor het bewaren en delen van illustraties, tekeningen, berekeningen en formules
- Architecten en ontwerpers kunnen snel ideeën schetsen en deze direct naar klanten of leidinggevenden sturen voor realtime feedback
- Commerciële en grafische ontwerpers kunnen weergaves naar klanten of leidinggevenden sturen voor commentaar en goedkeuring
- IT- of applicatie-developers kunnen hun customer journey uittekenen en collega’s de weg naar het eindresultaat tonen
- Technici kunnen hun ideeën schetsen en die dan direct met klanten of teamleden delenWetenschappelijke, technologische en wiskundige formules, diagrammen, integralen, chemische verbindingen, etc. die moeilijk zijn in te voeren met een toetsenbord, zijn makkelijker op te schrijven met de hand. Vrijwel iedereen die creatieve concepten wil delen, die verder gaan dan alleen tekst.

“Met de RoWrite Smart Writing Pad is het mogelijk om notities of schetsen te maken op standaard papier met traditionele penvullingen, deze in real-time op te slaan, eventueel te optimaliseren die en direct of later met collega’s of klanten te delen.” zegt Dr. Bill Liu, oprichter en CEO van Royole. “Gebruikers kunnen het digitale bestand direct naar hun telefoon of tablet sturen, of het opslaan op RoWrite en het op een later moment versturen.”

Royole Flexibele Sensortechnologie
Royole’s flexibele sensortechnologie is gebaseerd op de next-generation AMOLED flexibele displays van het bedrijf. De flexibele sensoren bieden vele voordelen vergeleken met traditionele sensoren, inclusief betere prestaties, kortere productiecycli en lagere kosten. Royole’s flexibele sensortechnologie kan op maat worden aangepast voor innovatieve flexibele sensorapplicaties en voor conventionele touch panels. Dankzij de stabiliteit en de betrouwbaarheid, kunnen deze Royole-sensoren direct worden geïntegreerd met flexibele displays.
Royole heeft ruim 2000 patenten voor materiaal, processen en ontwerpen op het gebied van flexibele elektronicatoepassingen met zijn innovatieve Flexible+ platform. Het bedrijf biedt klanten uiteenlopende producten en oplossingen, snelle doorlooptijden en grootschalige productiemogelijkheden.

Belangrijkste functionaliteiten
1. Digitaal notitieblok – Leg je notities, ideeën of schetsen vast op het digitale notitieblok en deel ze direct met collega’s, vrienden of klanten via de app.
2. Conversie van handgeschreven notities naar tekstbestanden – Herkent jouw handschrift en zet jouw handgeschreven notities om in tekstdocumenten, zodat je ze snel kunt delen met collega’s of vrienden.
3. Compatibel met standaard papier en standaard penvullingen – Je hebt geen speciaal papier of dure penvullingen nodig.
4. Sla jouw notities en ideeën digitaal op – Eén druk op de knop om jouw pagina’s naadloos te delen met de intuïtieve app op jouw smartphone of tablet (iOS en Android 5.0 of hoger). De pagina’s kunnen worden aangepast op RoWrite tot jij besluit ze te sluiten, zelfs na periodes van inactiviteit.
5. Bewerk & voeg kleur en stijl toe in de app – Gebruik de app om te bewerken en te verbeteren en markeer jouw notities met kleur of retoucheer jouw schetsen. Je kunt kiezen uit verschillende schrijfinstrumenten, de lijndikte aanpassen en 20 verschillende kleuren gebruiken.

6. Deel jouw pagina’s direct vanuit de app – Deel jouw notities en ideeën direct vanuit de app via WhatsApp, e-mail, de cloud of social media.

7. Exporteer als video – Laat de sequentie van jouw pennenstreken zien en toon hoe je tot jouw conclusie kwam met de coole videofunctionaliteit (MP4).

Prijs en beschikbaarheid Royole RoWrite Smart Writing Pad
De Royole RoWrite wordt geleverd met een pen en een leren hoes voor extra bescherming en is beschikbaar via onder andere Coolblue, Paradigit en Azerty voor een adviesprijs van 129,99 euro.