Met gezondheidsfuncties, langere batterijduur en gepersonaliseerd design

Op 7 september verschijnt de Samsung Galaxy Watch in de Benelux. Met het horloge bedien je Samsungs Galaxy Ecosysteem, heb je toegang tot geavanceerde gezondheidsfuncties en creeër je jouw persoonlijke design. Met behulp van slaap- en stressmanagementtools houd je eenvoudig een vinger aan de pols als het gaat om je gezondheid. Je bepaalt bovendien zelf hoe je Galaxy Watch eruit ziet en hebt daarbij de keuze uit Watches in de kleuren Silver, Midnight Black en Rose Gold, terwijl watch faces en horlogebanden in tal van verschillende designs beschikbaar zijn.

Stay Connected
De batterijduur van de Galaxy Watch is verlengd tot meer dan tot 80 uur, dus je hoeft het horloge maar eens in de paar dagen op te laden. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van wat er in je leven gebeurt: je checkt het weer, bekijkt je agenda, reageert op berichtjes, net wat je wilt. Ook kun je je dag beginnen en eindigen met briefings die je helpen het optimale uit je leven te halen.

Uitgebalanceerd
De Galaxy Watch biedt volgens Samsung een holistische gezondheidservaring. De nieuwe stress management tracker stelt automatisch vast wanneer je stressniveau te hoog is en stelt passende ademhalingsoefeningen voor. Zo krijg je de controle weer in handen. Ook de slaaptool is extra geavanceerd en houdt de verschillende fases van je slaap gedetailleerd bij, waaronder de REM-slaap. Zo kun je je slaapgewoontes aanpassen om overdag frisser te zijn.
Verder biedt de Galaxy Watch volop fitnessassistentie. Aan het horloge zijn 21 nieuwe oefeningen toegevoegd, waarmee het totaal op 39 workouts komt. Dat maakt het eenvoudig om precies die oefeningen in je routine op te nemen die bij jou passen. En omdat uitgebalanceerde voeding net zo belangrijk is voor een goede gezondheid, heeft de Galaxy Watch hier ook een oplossing voor. Via een intuïtieve calorieteller in combinatie met gepersonaliseerde alerts komen je doelen dichterbij. De Galaxy Watch werkt hiervoor samen met Bixby Vision: je neemt met je smartphone een foto van je maaltijd en de voedingswaarde wordt direct geüpload naar Samsung Health. Zo heb je met de Galaxy Watch controle over alle gezondheidsaspecten, van sport tot stress en van slaap tot voeding.

Stijlvol en tijdloos design
De Galaxy Watch verschijnt in de afmetingen 46 mm en 42 mm en de kleuren Silver, Midnight Black en Rose Gold. Vervolgens kun je het horloge personaliseren met verschillende wijzerplaten en hoogkwalitatieve horlogebandjes van het merk Braloba. Ook heeft de Galaxy Watch de iconische draaibare ring rond de wijzerplaat. Hiermee voer je opties in, regel je het volume of neem je telefoontjes aan. Verder maakt de Galaxy Watch analoge tikgeluiden en bij ieder heel uur kun je een luidende klok instellen. Daarnaast zorgt een diepte-effect voor schaduwen. Dit versterkt de traditionele look en feel van het horloge. De Galaxy Watch is extreem duurzaam door het gebruik van Corning® Gorilla® Glass DX+ en de beste waterdichtheid die je kunt bedenken (5 ATM rating).

Bedien Samsungs Galaxy Ecosysteem vanaf je pols
De Galaxy Watch zorgt voor een feilloze verbinding met het Galaxy Ecosysteem. Met de Galaxy Watch heb je onder andere de volgende apps tot je beschikking: SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Bixby, Spotify en Under Armour. Ook speciaal voor de Nederlandse markt zijn er applicaties ontwikkeld: zo heb je altijd de laatste informatie van o.a. KLM, Buienradar, 9292, Telegraaf, NU.nl en NOS. Met de Galaxy Watch heb je via SmartThings eenvoudig toegang tot al je devices. Vanaf je pols bedien je de robotstofzuiger, zet je de TV aan of weet je precies wanneer de wasmachine klaar is. Met de Spotify Offline modus luister je offline en zonder smartphone naar je favoriete muziek. Tot slot is je veiligheid verzekerd met Samsung KNOX.

Gemakkelijker leven

“We willen het leven van mensen gemakkelijker maken. Al onze innovaties zijn daarop gericht,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat mensen zich helemaal kunnen uiten met onze producten. De Galaxy Watch biedt op stijlgebied zoveel mogelijkheden dat de watch een reflectie wordt van een ieders unieke persoonlijkheid.”

Verkrijgbaarheid en prijzen
De Samsung Galaxy Watch met Bluetooth verschijnt op 7 september in Nederland en is beschikbaar in 2 formaten: 42 mm (in Midnight Black en Rose Gold) en 46 mm (Silver). De verkoopadviesprijzen bedragen respectievelijk € 309,- en € 329,-.