De Samsung Galaxy Tab A 10.5 is volgens Samsung een gezinsvriendelijke tablet voor thuis en onderweg en verschijnt 24 augustus voor een adviesprijs vanaf € 329,-.

Voorzien van een prachtig 10,5inch scherm, 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen (uitbreidbaar tot liefst 400GB) kun je met deze fijne tablet ontspannen thuis op de bank zitten of onderweg zijn naar je vakantiebestemming. En dankzij de flinke batterij van 7300 mAh kun je op de Galaxy Tab A 10.5 lang genieten van films, muziek en games. Bovendien bestuur je met Samsung SmartThings eenvoudig je connected home vanaf de tablet. Verder is hij onder andere voorzien van een usb 2.0 (Type C)-poort, zijn de afmetingen 26 x 16 x 8 centimeter en is het gewicht 529 gram (wifi) en 534 gram voor LTE (4G). Deze maand verschijnt er nog een review van het apparaat.

Samsung Galaxy Tab A 10.5, tablet voor het hele gezin
“Zoals met al onze producten willen we het dagelijks leven met de Galaxy Tab A 10.5 leuker en makkelijker maken ,” zegt Gerben  van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “ De tablet is zo ontworpen dat iedereen in het gezin er op zijn eigen manier optimaal plezier aan beleeft. Bovendien maken de nieuwe connectiviteitsfuncties het device perfect als besturingspaneel van je slimme huishouden.”

Entertainment

Een onderzoek eind 2017 onder bijna 2000 Nederlanders toont aan dat Nederlanders een tablet het liefst gebruiken voor entertainment zoals het spelen van games, het bekijken van video’s of het lezen van boeken. Het 10,5inch display van de Galaxy Tab A 10.5 is daar zeer geschikt voor. De slanke randen rond het scherm zorgen voor een royale screen-to-body ratio met 16:10 beeldverhouding. Met de Quad Speakers in iedere hoek beschik je bovendien over een meeslepende 3D-sound met ondersteuning van Dolby Atmos. Dat maakt de tablet zeer veelzijdig. De Galaxy Tab A 10.5 is niet alleen perfect om films en series op te kijken, maar ook om muziek op te luisteren, te gamen of ontspannen te browsen.

Via de Multi User Mode creëer je eenvoudig meerdere accounts op de Galaxy Tab A 10.5. Zo geniet iedereen in het gezin op zijn eigen manier van de tablet. Kids Mode, een speciaal op kinderen afgestemde interface maakt leren en entertainment eenvoudig, veilig én leuk. Dit wordt versterkt door de apps Kids Browser, Galaxy for Kids en acht apps van populaire merken, zoals LEGO Batman en Ninjago. Verder heb je als ouder via de Kids Mode controle over wat je kind kijkt en hoe lang zij de tablet kunnen gebruiken.

Slimme Galaxy Tab A 10.5

Door verbeterde connectiviteitsfuncties is de Galaxy Tab A 10.5 uitermate geschikt als centrale afstandsbediening in slimme huishoudens. Always On Daily Board houdt je standaard op de hoogte van het laatste nieuws en bevat een klok, kalender en een digitale fotogalerij. Via SmartThings en SmartThings Cloud bedien je je connected home snel en efficiënt. Of je je nu klaar maakt om naar bed te gaan of de airco wat hoger wilt hebben op een warme zomerdag, je regelt het via de Galaxy Tab A 10.5 2 .

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 met 32 GB (wifi of LTE) is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 329,-.