Update: de app Appie van Albert Heijn is nog handiger geworden. Je kunt via een widget je bonuskaart op je beginscherm zetten en bij de kassa simpel laten scannen.

Sneller scannen bij de kassa

De app Appie van de grootste kruidenier van Nederland Albert Heijn heeft een update gekregen waarmee je snel je bonuskaart kunt scannen. Door je bonuskaart op het beginscherm van je smartphone te plaatsen, hoef je je fysieke bonuskaart niet meer mee te nemen. En als je (of later) via je smartphone betaalt, hoef je (straks) je portemonneen ook niet meer mee te nemen: dan kun je het af met je smartphone!

Als AH-klant geniet je via de bonuskaart van allerlei voordelen. Helaas vergeet je wellicht soms de bonuskaart en dat is natuurlijk jammer. Dankzij een update kun je een widget plaatsen op je beginscherm van je smartphone, zodat je deze simpel bij de kassa kunt scannen. Je kunt uit een horizontale en een verticale widget kiezen en voortaan dus je Bonuskaart thuis laten: toon de widget aan de kassière of het zelfscan-apparaat en je profiteert van de Bonus-aanbiedingen.