Emporio Armani Connected introduceert smaakvolle touchscreen smartwatches

Met de lancering van nieuwe touchscreen smartwatches wordt de wearables-lijn van het merk Emporio Armani Connected verder uitgebreid. Deze nieuwe smartwatches zijn voorzien van een mooie roestvrijstalen kast en een opvallend 1,19-inch AMOLED-display met een omgevingssensor om de levensduur van de batterij te verlengen. Verder zijn deze smartwatches onder andere voorzien van Wear OS en de Qualcomm Snapdragon WearTM 2100 SoC en compatibel met zowel iPhones als Android-telefoons.

Functies Emporio Armani smartwatches
Naast de klassieke kenmerken van het Wear OS-platform bevatten de smartwatches een aantal andere functies. Allereerst hartslagtracering die je hartslag automatisch volgt bij verschillende soorten trainingen met Google Fit of apps van derden. Ook is hij voorzien van zwemdichte technologie, oftewel je kunt douchen, zwemmen en duiken tot 3 ATM en zwemtrainingen volgen via apps van derden. Daarnaast kun je ermee betalen als Google Pay beschikbaar is in het land waar je bent, want hij is voorzien van NFC. En dankzij het GPS-afstandsvolgsysteem kun je je telefoon thuis laten als je een wandeling maakt, wandelt, fietst of rent met de ingebouwde GPS die de afstand op je smartwatch registreert.
Handig is ook de de mogelijkheid om vragen te stellen en opdrachten rechtstreeks te geven aan je smartwatch via Google Assistent, helemaal mooi als deze Nederlandstalig wordt. De verwachting hiervan is september/oktober en dat is mooi, want deze nieuwe smartwatches zijn beschikbaar voor pre-sale op armani.com en begin september wereldwijd verkrijgbaar bij Armani-winkels en geselecteerde retailers wereldwijd.

Armani 2