De grote concurrenten Samsung en Apple bevechten elkaar op diverse terreinen om te laten zien hoe goed hun telefoons zijn. Samsung toont in 3 video's waarom de S9 beter is dan welke iPhone dan ook...

Samsung tegen Apple
In hun niet aflatende concurrentiestrijd tonen Samsung en Apple regelmatig video's hoe goed hun product is of hoe minder goed van de concurrent. Op Youtube zijn veel video's te vinden, zoals deze van Apple. Opvallend hierbij is wel dat er geen reacties kunnen worden gegeven bij de video's van Apple en die bij Samsung wel. In de 3 video's van Samsung komen klanten met een Samsung Galaxy S9 in een Apple Store. Ze worden geholpen door Apple-medewerker Genius die de vragen van de klanten beantwoord. Oordeel zelf of Samsung een punt heeft of niet...

In de eerste video gaat het om een wel of niet meegeleverde sneloplader: de Galaxy S9 heeft standaard een sneloplader, voor de iPhone moet je zowel een Lightning-naar-usb-c dongel kopen als een snelle oplader.

Samsung 2

Het tweede filmpje gaat over de het ontbreken van de 3,5mm koptelefoonaansluiting bij een iPhone, terwijl de S9 deze wel heeft. Je kunt wel een koptelefoon aansluiten op een iPhone, maar dan heb je weer een dongel nodig (of je gebruikt een draadloze hoofdtelefoon).

Samsung 1

 

Ten slotte gaat de laatste video over de betere camera van de S9 vergeleken met de iPhone X. Een score van deze bepaalde benchmark over de camerakwaliteit zegt echter niet alles over bijvoorbeeld het gebruiksgemak.

Samsung 3