Op smartphones en tablets is de game Hungry Shark World al enorm populair met ruim 500 miljoen downloads. Vanaf 18 juli is het ook te spelen op consoles.

Het spannende arcade-avontuur Hungry Shark World is vanaf 18 juli digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en Nintendo Switch. Spelers starten als klein haaitje onderaan de voedselketen en transformeren in het meest gevreesde roofdier van de oceaan. Hungry Shark World introduceert vier unieke werelden, waaronder prachtige tropische eilanden, verzonken tempels, uitgestrekte steden en bevroren ijsbergen, en bevat meer dan 250 epische missies en twintig unieke haaien die ook nog eens te upgraden zijn. Klik hier voor de trailer. De game heeft bovendien geoptimaliseerde controls, ondersteunt 4K-resolutie en biedt een verbeterde grafische weergave op zowel de PlayStation 4 Pro als de Xbox One X.

Update: prijzen bekend

De prijzen voor de Benelux zijn bekend: je betaalt 10 euro voor Hungry Shark World voor het spelen hiervan op de PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en Nintendo Switch.