De Oppo R15 Pro en de Oppo A3 zijn vanaf woensdag 18 juli te koop via de websites van MediaMarkt en Mobiel.nl.

De Oppo R15 Pro en de Oppo A3 zijn de eerste twee modellen die 'officieel' in Nederland te koop zijn van deze Chinese smartphonegigant, volgens IDC qua smartphonemerk de nummer 4 wereldwijd.

Oppo R15 Pro: power
Deze krachtige telefoon, verkrijgbaar in Cosmic Purple en Ruby Red, heeft een Qualcomm Snapdragon 660-processor, 6,28inch scherm met een screen-to-body ratio van 89% en 6GB werkgeheugen. De capaciteit van het intern geheugen bedraagt 128GB dat je via extern geheugen kunt uitbreiden tot 256 GB. Volgens Oppo moeten deze specificaties zorgen voor een solide gebruikservaring en eenvoudig beheer van bestanden en back-ups. Daarnaast beschikt de R15 Pro over een VOOC Flash Charge, een 20megapixel selfie-camera en een dubbele camera achterop met een resolutie van 16 megapixel en 20 megapixel. AI-technologie zorgt voor geavanceerde camera functies, zoals gezichtsherkenning. De verkoopprijs van dit toestel is € 649,-.

Oppo A3: betaalbaar
De Oppo A3 is uitgerust met een 6,2inch full hd+-scherm en heeft een krachtige batterij van 3400 mAh. Het schermoppervlak bedraagt 88% van de voorkant, wat zorgt voor meer gebruiksgemak en verbeterde leesbaarheid. Twee goede 16 megapixel-sensoren met autofocus en één 8 megapixel-sensor zijn ook geïntegreerd in de telefoon. Met 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslag om bestanden, video’s, foto’s en muziek op te slaan, is de Oppo A3 geschikt voor de consument die zoekt naar een goede prijs/kwaliteitverhouding. De telefoon zal beschikbaar zijn in de kleuren Diamond Black en Moonlight Silver en kost € 299,-.