Philips lanceert half juni 2 nieuwe Evnia-monitoren met de Philips Evnia 27M2N3200A en Philips Evnia 24M2N3200A. Deze monitoren zijn voorzien van een 27- resp. 24inch beeldscherm en beschikken beide over een Fast IPS-paneel, full-hd resolutie, 180Hz verversingssnelheid, HDR10-ondersteuning en een Smart Crosshair-functie, klaar om te gamen dus. 

De Philips Evnia 27M2N3200A en 24M2N3200A zijn vooral bedoeld voor de intense, competitieve games van dit moment. De verversingssnelheid van 180 Hz moet namelijk zorgen voor uiterst soepele beelden die gebruikers in staat stelt om nauwkeurig en gericht te schieten. Naast een snelle verversingssnelheid zijn beide modellen ook voorzien van een Fast IPS-paneel met snellere reactietijden dan een standaardmonitor. Zo zijn de 27M2N3200A en 24M2N3200A in staat een reactietijd tot wel 1ms GtG te bereiken in de maximale overdrive-instelling.

Dankzij de combinatie van een reactietijd tot wel 0,5ms MPRT en een heel snelle verversingssnelheid krijgen gebruikers een game-ervaring zonder motion blur, haperingen en onderbrekingen. Dit zorgt voor een juiste scherpte en helderheid, zelfs op de hectische en snelle momenten. Tot slot verbetert de lage input lag de reactietijd nog verder en minimaliseert het de vertraging tussen de handeling van de speler en het resultaat op het scherm.

Speciale functies voor optimale game-ervaring
De Philips Evnia 27M2N3200A en 24M2N3200A bieden gamers een scala aan functies die speciaal zijn ontworpen om de game-ervaring te verbeteren. Zo verbetert de Smart Crosshair-functie de nauwkeurigheid van het richten, en helpt het om vijanden makkelijker te spotten. Daarnaast biedt het OSD-menu snelle toegang tot verschillende opties met automatische verbeteringseffecten. Zo verbetert de First Person Shooter-modus donkere scènes zodat verborgen objecten beter te zien zijn, terwijl de Racing-modus voor felle kleuren en een extra snelle reactietijd zorgt. Verder bevat de Real Time Strategy-modus speciale SmartFrame-technologie die specifieke gebieden kan markeren voor gerichte aanpassingen van de grootte en het beeld. Met deze prestatieverhogende functies is geen enkele tegenstander nog veilig. 

Duurzame functies en technologie voor oogcomfort
De nieuwe Philips Evnia 27M2N3200A en 24M2N3200A modellen bevatten milieuvriendelijke technieken. Zo zijn de voeten van de standaard gemaakt van 35% gerecycled plastic en is het chassis van de monitoren gemaakt van 85% gerecycled plastic (PCR). 

Om met plezier te kunnen gamen, is fysiek comfort van groot belang. Om comfort te garanderen tijdens lange gamingsessies, worden beide monitoren geleverd met een in hoogte verstelbare standaard. Gebruikers kunnen de monitor eenvoudig aanpassen aan hun favoriete kijkhoek, waardoor nek- en oogspanning verminderd worden voor langdurig comfort. Bovendien dient de bovenkant van de standaard van de monitoren als een haak waar gebruikers hun headset aan op kunnen hangen, wat de organisatie en compactheid op het bureau bevordert. Tot slot zorgen de LowBlue-modus en Flicker-Free-technologie ervoor dat ogen minder vermoeid raken. 

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Evnia 27M2N3200A en Philips Evnia 24M2N3200A zijn vanaf medio juni verkrijgbaar tegen adviesprijzen van respectievelijk € 199,00 en € 169,00. 

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips