New Looxs komt met de Odense Nevada Backpack die vooral bedoeld is voor op de fiets. Het is namelijk een combinatie van een rugzak, laptoptas en een fietstas.

De Odense Nevada Backpack kun je voor onderweg gebruiken of op vakantie, maar hij is vooral bedoeld voor op de fiets. De Nevada Backpack van New Looxs biedt namelijk een mooie combinatie van een rugzak, laptoptas en een fietstas. Deze lente zijn er drie nieuwe kleuren om uit te kiezen: groen, roest en zwart.

Odense Nevada Backpack
De Odense Nevada Backpack is speciaal gemaakt voor moderne fietsers. Met twee hoofdvakken, een voorvak met rits en een 17inch laptopvak biedt deze tas genoeg ruimte om al je spullen georganiseerd op te bergen. Het waterafstotende polyester en de meegeleverde regenhoes zorgen ervoor dat je spullen droog blijven, terwijl de reflecterende details je zichtbaar houden in het verkeer. Je kunt de tas gemakkelijk op je fietsdrager bevestigen dankzij de afdekbare haken.

Prijs en beschikbaarheid
Ga naar www.newlooxs.nl voor meer informatie en verkooppunten. De adviesprijs is € 89,95.

Fabrikant New Looxs
Vlak na de oorlog begon Wim Burgers met het maken van fietstassen in Nijmegen. Wat begon met twee naaimachines voor lokale winkels, groeide uit tot een wereldwijd bekend merk. Vandaag de dag leiden zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun het bedrijf, met dezelfde passie, vakmanschap en aandacht voor detail. Jaarlijks lanceert New Looxs een trendy collectie fietsaccessoires, van tassen tot manden, nu niet alleen in Nijmegen, maar ook in Nice en Londen en zelfs Azië.

New Looxs Odense Nevada Backpack Black bicycle