Gooi jij je kassabon ook wel eens te snel weg, zodra je de supermarkt bent uitgewandeld?

Jeffrey van de Velde

ah1 2 ah2 2 

Albert Heijn biedt in zijn app een handig overzicht van bonnen uit het verleden. Als je bij de kassa je bonuskaart scant, wordt het bonnetje van die sessie gekoppeld aan je Albert Heijn-account. In de app kan je vervolgens het kassabonnetje bekijken.
Voor het bekijken van de kassabonnetjes heb je de Albert Heijn-app nodig, voor Android of iOS. Daarna moet je inloggen op je Albert Heijn-account waarin de kassabonnetjes zijn opgeslagen.
Nu kunnen we daadwerkelijk de kassabonnetjes gaan bekijken. Je klikt daarvoor rechtsboven op het profielicoontje. Vervolgens vind je in de bovenste lijst met instellingen de optie Kassabonnen. Zodra je daarop klikt, krijg je een overzicht te zien van alle bonnetjes van het voorbije jaar, met de meest recente kassabonnen bovenaan. Let wel: je ziet enkel je kassabonnen die zijn geregistreerd in de periode dat een Albert Heijn-account aan je bonuskaart was gekoppeld. Alle bonnen van de periode voorafgaand aan de registratie verschijnen niet in de app. De winkelketen mag zulke data niet zomaar opslaan, en doet dat dus enkel zodra je een account registreert.