Met deze populaire simulator-app kruip je in de huid van een hotelmanager.

Maikel DIjkhuizen

My Perfect Hotel 2

Met deze populaire simulator-app kruip je in de huid van een hotelmanager. Aan jou de taak om alles in goede banen te leiden.
Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want het is een hele klus om alle gasten te bedienen. Je begint kleinschalig, waarbij je hoogstpersoonlijk nieuwe gasten ontvangt en de kamers schoonmaakt. Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen en bepaal in welke zaken je wilt investeren. Neem bijvoorbeeld personeel aan en maak de kamers luxer. Je kunt ook extra faciliteiten aanschaffen, zoals een zwembad, restaurant of parkeerplaats. Probeer op die manier meer bezoekers te trekken.
Bij voldoende succes sta je uiteindelijk aan het roer van een vijfsterrenhotel. Overigens heb je daarmee het eindpunt nog niet bereikt, want je breidt het imperium optioneel uit met meerdere locaties. Hoe groter het bedrijf, hoe lastiger het is om de boel draaiende te houden. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg personeel, dan resulteert dat al gauw in een rij met boze gasten.

My Perfect Hotel neemt nieuwe gebruikers in een aantrekkelijke spelomgeving op sleeptouw. Jammer genoeg bevat de gratis versie wel veel reclamefilmpjes.

 

My Perfect Hotel

 

PCA sterren 4 5 333

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 7.0+, iOS 11+
Taal: Nederlands