De naam van deze Nederlandstalige app dekt eigenlijk al de lading.

Maikel DIjkhuizen

Zoek de verschillen 1000 2

Op het smartphone- of tabletscherm verschijnen er onder elkaar twee bijna identieke foto’s. Aan jou de taak om de verschillen aan te wijzen. Het zijn er minimaal vijf, al hebben de makers er soms meer verstopt. Op een strandfoto ontbreekt er bijvoorbeeld een palmboom of wolk. Je ziet aan de indicators hoeveel verschillen er nog niet zijn opgespoord. Via een knijpbeweging zoom je zo nodig in op de foto. Tik op het betreffende object om een verschil te markeren. Als je ze allemaal hebt gevonden, komt de volgende foto tevoorschijn.

Zie je de oplossing niet en heb je geen zin om nog verder te zoeken? Druk op het pictogram met de gloeilamp om een hint te tonen. Raak je te vaak een verkeerd object aan, dan begin je op den duur weer opnieuw.

Fijn is dat je dit spel op je eigen tempo kunt spelen. Er is namelijk geen aflopende timer. Je bent overigens wel even zoet met deze app, want er zijn ruim 1500 beelden beschikbaar. De gratis versie bevat bewegende banners en reclamevideo’s. Die kun je desgewenst afkopen.

 

PCA sterren 4 5 332

Zoek de verschillen 1000+

 

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.4+, iOS 10.0+
Taal: Nederlands