Deze app bevat maar liefst tien woordspellen.

Maikel DIjkhuizen

Woordspellen staand 2

De ontwikkelaar vraagt eerst toestemming om jouw (toestel)gegevens te raadplegen. Deze informatie wordt onder meer gebruikt voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties. Gelukkig kun je dit pop-upvenster wegklikken.

Tik in het overzichtelijke menu op het spel dat je wilt spelen. Open op die manier bijvoorbeeld een woordvulpuzzel of Zweedse raadsel. Je kunt als alternatief ook een woordzoeker, fotoquiz of cijfercodepuzzel opstarten. Naast deze vijf zijn er nog eens vijf spellen beschikbaar, al kun je die niet meteen spelen. Je hebt namelijk voldoende virtuele munten nodig om ze te ontgrendelen. Verdien die door puzzels op te lossen of naar reclamevideo’s te kijken.

Elk spel begint met een duidelijke Nederlandstalige uitleg. Je stelt vervolgens naar eigen wens de moeilijkheidsgraad in. Tik of veeg op het scherm om de juiste getallen of letters te kiezen.

Woordspellen is een leuke app om jezelf urenlang te vermaken. Wel oogt de vormgeving ietwat gedateerd. Verder is er onderaan het scherm een advertentie zichtbaar. Die kun je eventueel voor een jaartarief van 6,99 euro afkopen. Dit abonnement geeft je onbeperkt toegang tot alle puzzels.

 

PCA sterren 4 5 332Woordspellen

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.4+, iOS 10.0+
Taal: Nederlands