De nieuwe SkullCcandy Crusher ANC XT2 krijgt meteen een toppositie toebedeeld in klasse en prijs.

Aad Munsterman en Rob Coenraads


SkullCandy Crusher ANC 2 left

Online staat dit model als “Crusher ANC 2 Sensory Bass with Active Noise Cancelling” en die Sensory Bass geeft gelijk het accent en de doelgroep aan: liefhebbers van muziek met een stevig en voelbaar laag.

Het kunststoffen over-de-oren model met zachte kussens weegt 330 gram en is stijlvol in matzwart uitgevoerd. Een handige opbergdoos met 3,5mm en usb-aansluitkabel wordt meegeleverd. Met een oranje knop schakel je deze hoofdtelefoon in en uit, koppelen gaat via Bluetooth 5.2 of de 3,5mm-jack-kabel. De andere knoppen en een draaiwiel zijn voor de bediening van de vele functies. De installatie werkt eenvoudig door de Engelstalige Skull-IQ-app, het instellen van de hoofdband gaat simpel via een klikmechanisme. Via een gehoortest past de equaliser het geluidsprofiel aan je gehoor aan.

Er zijn talloze functies, bijv. Voice Control om de hoofdtelefoon met je stem te bedienen (Nederlands niet ondersteund), met Spotify Tap kun je direct naar je Spotify-account en dankzij de Tile-techniek kun je hem makkelijk terugvinden als je hem kwijt bent. Het geluid is goed ook omdat je het kunt aanpassen aan je eigen gehoor en smaak. Met de Crusher-optie maak je je eigen Sensation-party waarbij je het laag niet alleen hoort,  maar ook voelt. De microfoons zijn afgestemd op spraak en geven de stem helder weer, de accu gaat ca. 50 uur mee.

Een unieke en functioneel rijk uitgeruste hoofdtelefoon die comfortabel zit met goed geluid.

Product: Skullcandy Crusher ANC XT2


4 sterren


Adviesprijs: 
€ 229,99

 

Pluspunten:
* goed aanpasbaar en kwalitatief goed geluid
* boost voor hoor- en voelbaar laag

Minpunten:
* geen Nederlandstalige ondersteuning
* geen hi-res codecs